Jameis Winston Tampában járt

Jameis Winston igyekszik elkelni a drafton, első állomása pedig Tampa Bay-be vezetett ahol is próbált egy igencsak Glazer központú látogatást tenni. Ahol minden erejével azon volt, hogy meggyőzze a Buccaneers tulajdonosait, ő a megfelelő választás a 2015-ös drafton.

Winston három napot fog a One Buc Place-en eltölteni, ahol igyekszik majd mindenki számára bebizonyítani, hogy pályán kívüli balhéi leginkább valóban csak éretlenségéből adódtak. Ő pedig már annak rendje és módja szerint levetette ezen gyermeki viselkedési formát, és fel tud nőni a feladathoz, hogy egy franchise arca, na meg persze nem mellékesen irányítója legyen.

A játékos korábban már nyert bajnoki címet a Flordia State-tel, most viszont szeretne nyerni egy újabbat saját elmondása szerint, anélkül persze, hogy elhagyná a “Napos államot”. Winston itt született, itt nevelkedett, és reméli itt teheti meg a következő lépcsőfokot is. Szeretne tagja lenni a Tampa Bay Buccaneers csapatának, akik történetesen mit ad isten, a 2015-ös draft első számú választási jogát is birtokolják. Így hát kedden el is látogatott a Bucs létesítményébe, ahol a csapat legkülönfélébb tagjaival találkozott. Kezdve az irodai munkatársakon át, egészen pár játékosig. És bár jó ideje lehet sejteni, hogy Winston áll az első helyen Lovie Smith, Jason Licht, és a Glazer család kívánságlistáján. Azonban kiszivárogtak hírek, hogy nem kevesen támogatják az oregoni Marcus Mariota-t sem a csapat háza táján belül, mint lehetséges 1/1-et.

0304_2_jameiswinston

Többek közt nyilvánvaló ezért is, hogy Winston szeretne jó benyomást tenni itt töltött ideje alatt. És meggyőzni Tampa Bay-t, hogy őt válassza majd ki április 30.-án:

“Képes lennék három évet lejátszani Floridában. Szeretnék itt maradni ebben a nagyszerű államban. Épp most kaptam ezt a kis előnyt. Ez áldás. Nem igazán fontos számomra, hogy én legyek az első pick, de az fontos, hogy kiválasszanak. Úgy hiszem már megmutattam a Florida State-es időszakom alatt, hisz nyertem egy Nemzeti Bajnokságot, mégis csak egy győztes irányító vagyok. És hiszek ebben a helyben – szeretnék itt lenni.”

Winston most kivételesen nem azért érkezett, hogy megmutassa játéktudását, hisz megtette már ezt a Combine során, illetve meg fogja a Florida State-i Pro Day-en. Most sokkal inkább az dominál, hogy miként tud leülni egy fotelba, hogy beszéljen a csapat vezetőivel, és képviselőivel. Kezdve Lovie Smith-szel, és persze Jason Licht-tel. Winston pedig reméli, hogy sikerült megmutatnia, hogy ő az a fajta vezető, akinek minden csapatnak szüksége van az öltözőben:

“Csak azt akartam, hogy tudják én is ember vagyok. Egy nagyszerű ember. Ez a mosoly nem hamis. Én csak szeretném megmutatni nekik, hogy igen is lehetek az arca ennek a franchise-nak egy nap. A tettek hangosabbak, mint a szavak.”

Egyébiránt Marcus Mariota-t is vendégül fogják még látni… feltehetően pedig ebben a hónapban.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com