A Saints elküldte Pierre Thomas-t

A New Orleans Saints a héten bejelentette, hogy elküldte running backjét Pierre Thomas-t. A futó 2007-ben draftolatlan szabadügynökként csatlakozott a Saints-hez és kiegészítőjátékosként is sokat tett a Saints sikereihez. A földön és a levegőben is igensikeresen termelte a yardokat.

A fizetési sapkát tekintve az NFL csapatok közül a Saints van a legrosszabb helyzetben. Thomas elküldésével nem nyertek sokat így a jelen helyzetben meglepő volt, hogy elküldték a running backjüket. 2.565 millió dollárt foglalt el az idei fizetési sapkából amiből 1.735 millió dollárt szabadítottak fel a cuttal.

Thomas tagja volt a Super Bowl győztes csapatnak és dolgozott azért, hogy létrejöhessen a nagydöntőt megnyerő csapat. A múltból azonban itt nem lehet megélni és a Saints fizetési problémák miatt korábban már elküldte Will Smith, Roman Harper, Lance Moore, Jabari Greer és Jonathan Vilma akik szintén tagjai voltak Super Bowl győztes csapatnak.

Thomas nyolc éves pályafutása során 105 mérkőzésen lépett pályára a Saints mezében. 818 futókísérletből 3.745 futott yardot (4.6 yardos átlag) és 28 futott touchdownt míg 327 elkapásból 2.608 elkapott yardot (8 yardos átlag) és 12 elkapot TD-t szerzett.

(nfl.com, Fotó: katc.com)