A 49ers elküldte Jonathan Martin-t

A San Francisco 49ers bejelentette, hogy egy szezon után megválik offensive tacklejétől Jonathan Martin-tól.

Martin a 2012-es Draft második körös választottja volt de főként a Miami Dolphins-os balhé miatt ismerhetik a szurkolók. Richie Incognito és John Jerry Martin-t kicikizte a világból, folyamatosan "mentálisan és verbálisan bántalmazták".

Vizsgálat indult az ügyben és Martin legvégül tavaly márciusban egy kondícionális pickért cserébe csatlakozott a 49ers-hez. Martin teljesítette a trade feltételét és bekerült az 53 fős keretbe így a Dolphins megkapta a 49ers idei hetedik körös Draft pickjét.

A jelenleg 25 éves Martin 15 mérkőzésen lépett pályára a tavalyi szezonban és 9 alkalommal tagja volt a kezdőcsapatnak is. Jelenleg az a legfőbb kérdés vele kapcsolatban, hogy hol folytathatná a pályafutását. Rengeteg csapat küzd az offensive falával és a piac nem bővelkedik a tartalék támadófalemberekben.

Képességei alapján mindenképpen megérdemelne egy esélyt, hogy bizonyíthasson valamelyik csapat edzőtáborában de az már kérdéses, hogy valaha is befuthatja azt a karriert amit előzetesen megjósoltak neki. Az eddigi fő akadályt már legyőzte így tulajdonképpen túl van a nehezén ("csak" csapat kellene).

(nfl.com, Fotó: fansided.com)