A Panthers leigazolta a running back Jordan Todman-t

A Panthers leigazolta a running back Jordan Todman-t egy egyéves szerződéssel.

"Ez egy nagyszerű lehetőség." mondta Todman. "Nagyon izgatott vagyok, hogy egy playoff csapathoz jöhetek, egy csapat, amely fejlődik, akik jók akarnak lenni."

Todman, akit eredetileg a hatodik körösben választott ki a San Diego Chargers 2011-ben, az elmúlt három szezont a Jacksonville Jaguars-ban töltötte, a backfield-en és a speciális csapatban is játszott.

"Jordan egy veterán running back, ak elért némi sikert a ligában," mondta a vezetőedző Ron Rivera. "Úgy gondoljuk, hogy van némi visszahordó képessége és mi mindig keresünk valakit, aki jó ezen a területen. Running back-ként hozz némi sokoldalúságot. Zömök és erős ahhoz, hogy fusson a labdával belül, de elég gyors ahhoz, hogy kívül is fusson."

Todman mind a 32 meccsen játszott az elmúlt két évben, 108 alkalommal futott, 442 yardot és három TD-t szerzett. Volt még 40 elkapása, 314 yardot és két TD-t szerezve.

Todman a Jaguars kick returner-e volt 2014-ben, és 972 yardot szerzett 38 próbálkozásból - a harmadik legjobb eredmény az NFL-ben. A második helyen végzett a csapatban hét special team tackle-el.

"Remélem, hogy hozok egy kis extra szikrát a csapatnak." mondta Todman. "Bármit megteszek, amit kérnek - running back, visszahordó, punt rúgások. Azt várom, hogy magas szinten játszom és jobb leszek."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: rantsports.com