Csoda! Smith nyilatkozott a támadófal erősítéséről!

Legalább az elképzelést látjuk most már! Ez is valami.

Rengeteg kritika érte a Bucs támadófalát a szurkolók és a sajtó részéről is. Joggal. Lovie Smith így nyilatkozik:

“Értem a felvetéseket, mert a támadófal nem játszott jól. Ez változáshoz kell, hogy vezessen! Ebben egyet értünk. Nézzük is ki elérhető. Soha nem mondtuk, hogy ne tegyük! S még mindig ebben a folyamatban vagyunk. Van még támadó falember a piacon. De ott a draft. Mivel előnyös helyen választhatunk feltételezzük, hogy választhatunk jó játékosokat, akik a segítségünkre lehetnek.”

Mondjuk én személy szerint eddig négy játékos, három tackle és egy center megemlítéséről vagy megfigyeléséről tudok. Az egyik ilyen egy már korábbi esemény, amikor is a Bucs mint lehetséges célpontot jelölte meg a Miami Egyetem tackle-jét Ereck Flowers-t, aki talán második körben még elérhető lesz. Ugyanakkor frissebb hírek, miszerint a Bucs figyeli a Colorado egyetem tackle-jét Ty Sambrailo-t, aki a Boston centerével Andrew Gallik-kal egyetemben látogatását teszi majd Tampába. Sambrailo az előrejelzések szerint valahol 2. és 4. kör között kel majd el és Gallik is valahol 3.és 4. körben esélyes erre. Figyelik továbbá a Gators tackle-jét Chaz Green-t, aki valószínűleg draftolatlanként is elhozható lesz majd. Természetesen kérdéseket vet fel mi lesz a tavaly draftolt Kevin Pamphile, Kadeem Edwards kettős sorsa. Smith ezt mondja:

“Mi látjuk a potenciált bennük, mint másodéves játékosokban. Képesek javulni. Meglátjuk meddig jutnak.”

Kérdéseket vet fel továbbá Mike Glennon sorsa is sokakban, mert rengeteg szurkoló megkedvelte őt. Viszont szinte borítékolható, a draft 1/1-es választása a Bucs franchise irányítóját takarja majd. Nos, Lovie nyilatkozik a helyzetről és ebből inkább Mike maradására lehet következtetni:

“Megvan az első választásunk és ezt vizsgáljuk már hosszú ideje és ez a draftig eltart majd. S igen, kifejezetten Glennonnal. Azt akarjuk, hogy irányító pozícióban minél erősebbek legyünk. Ha veterán játékos vagy, aki már játszott a ligában segíthetsz a fiatal játékosnak. Mike ezért is a keretünk tagja s mert úgy gondoljuk képes a játékra is. Egynél több jó irányító kell, ezért van Mike. Senki sem dolgozik keményebben mint ő, hogy jobb legyen.”

A mellébeszélés törvényszerűsége, hogy ezután a nyilatkozat szöges ellentéte történik. S Lovie mestere ennek. Meglátjuk!

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com