Elkapót szerződtetett a Houston Texans

Andre Johnson távozásával hatalmas űr keletkezett a Houston Texans-nál így a csapat az utóbbi hetekben igyekezett minőségi játékosokkal feltölteni a rosterét. Egyértelműen DeAndre Hopkins lett a csapat elsőszámú elkapója és második receivernek a Jacksonville Jaguars korábbi elkapóját Cecil Shorts-ot szerződtették két héttel ezelőtt.

Az elkapósor feltöltésének egyik lépéseként tegnap bejelentették, hogy szerződtették a Tennessee Titans korábbi wide receiverét Nate Washington-t. A receiver egyéves, 1 millió dolláros szerződést kötött az új csapatával. Az elkapó hat éven keresztül volt a Titans játékosa és a tavalyi szezonban 647 elkapott yardot és 2 elkapott touchdown szerzett.

A jelenleg 31 éves Washington 2005-ben draftolatlan szabadügynökként csatlakozott a Pittsburgh Steelers csapatához. Négy szezont töltött el a Steelersnél (kétszeres Super Bowl győztesnek mondhatja magát) de itt csak kiegészítőemberként számítottak rá.

2009-ben csatlakozott a Titans-hez és a hat szezonja alatt az összes alapszakasz mérkőzésen pályára lépett (86 mérkőzésen kezett). Pályafutása alatt 6.296 elkapott yardot és 40 elkapott touchdownt szerzett.

Hopkins és Shorts kezdő helye első ránézésre megkérdőjelezhetetlennek látszik így a harmadik számú elkapó posztot kell megcéloznia Washington-nak amihez Damaris Johnson-t, DeVier Posey-t és Keshawn Martin-t kell legyőznie. Washington szerződtetésével már 6 elkapó szerepel a rosteren így nagy valószínűség szerint nem fognak elkapót húzni a hónap végén kezdődő Drafton.

(nfl.com, Fotó: fansided.com)