George Johnson szerződésének a részletei

Nagyon nem megy idén a Bucs-nak a játékosszerződtetés. A holtszezon ideje alatt nem hiánypozíciókra érkeztek játékosok. A megszerezni kívánt defensive endek sorra intettek be a Lovie Smith vezette kiscserkész brigádnak, majd egy a “Hobbit” franchise-t megszégyenítő saga után, csak itt landolt a Detroit egykori játékosa, George Johnson.

Gondolom mindannyian kíváncsiak vagytok, hogy mit tartalmaz az a bizonyos szerződés, ami körül ekkora felhajtás volt. Nos, mi is.

Johnson alapbére ebben az évben 750,000 dollár lesz. Majd erre kap egy 2,000,000 dolláros roster bónuszt. Valamint vannak különféle ösztönzők is. Ha a snappek több, mint 46%-nál lép pályára, 500,000 dollár, valamint ha a zsákolásai száma meghaladja a 6-ot, szintén 500,000 dollár ütheti a markát. Ezen ösztönzők a következő két évben lépnek életbe.

Az információk Dave Brikett twitter oldaláról származnak, aki azt is megjegyzi, hogy Johnson alapbére 2016-ban, 2 millió dollár lesz, 2017-ben pedig 2,250 millió dollár. Ám garantált összegeket egyik évben sem tartalmaz a szerződése. Az ösztönzők pedig továbbra is hasonlatosak maradnak ahhoz, mint az előző években.

Johnson nem kapott összességében rossz szerződést tőlünk. Hisz ennek értelmében, rossz teljesítmény esetén bármikor meg tudunk válni tőle. Az ösztönzők terén pedig vállalható feltételek mellett bizonyíthat, és persze kereshet pénzt a játékos. Szerződésének értéke egyébként a 2/3-a, annak az Adrian Clayborn-ének, aki idén távozott Atlantába, és írt alá egy évre a Falcons-hoz. Ő ugyanis egy évre 3 millió dollárt kap, 1,25 millió dolláros ösztönzőkkel.

Elmondhatjuk tehát, hogy kivételesen egy teljesen ésszerű döntés született.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com