A Jaguars-nál folytatja a Raiders korábbi centere

A Jacksonville Jaguars tegnap bejelentette, hogy szerződtette az Oakland Raiders korábbi centerét Stefen Wisniewski-t. A hírek szerint a támadófalember egyéves, 2.5 millió dolláros szerződést kötött az új csapatával.

A jelenleg 26 éves Wisniewski-t a 2011-es Draft második körében választotta ki a Raiders és négyéves pályafutása során 61 mérkőzésen lépett pályára és mindegyik alkalommal a kezdő csapat tagja volt. A center vállát meg kellett műteni az offseasonban így meglepően sok időt eltöltött a szabadügynökpiacon és nem kapta a várt fizetésű szerződését.

A Jaguars kezdőnek szerződtette mert a tavalyi Draft hatodik körében kiválasztott Luke Bowanko teljesítményével nem voltak maradéktalanul elégedettek. Több alkalommal is biztatóan teljesített de a Jaguars-nak azonnali megoldást kellett találnia a támadófal problémáira ugyanis a tavalyi szezonban 71 sacket szereztek ellenük.

Wisniewski lesz a kezdő center és mellette a Brandon Linder, Zane Beadles fog szerepelni guard poszton. Kezdő jobb tacklenek szerződtették a Dallas Cowboys korábbi tacklejét Jermey Parnell-t és a bal oldalon pedig továbbra is a két évvel ezelőtti második pick Luke Joeckel fog szerepelni.

(nfl.com, Fotó: 247sports.com)