Melyik posztokra válasszanak a Drafton: Washington Redskins

A Washington Redskins a tavalyi alapszakaszban rosszul szerepelt de a szurkolók a szezon ezen időszakában valamennyire örülni tudnak a korábbi gyenge teljesítménynek. A Redskins csoportjának utolsó helyén végzett, a támadóegység és a védelem egyaránt gyatrán teljesített.

A védelem minimálisan még a támadóegységet is alulmúlta amit jól mutat a vezetőség offseasonbéli tevékenysége is mert eddig csak és kizárólak a defensebe szerződtetett játékost a csapat új general managere Scot McCloughan. A védőfalba és a secondarybe is három-három játékos érkezett így ezzel a sorral különösképpen elégedetlenek lehettek. A két posztot már megerősítették de még jó néhány poszton is erősítésre szorulnak.

Legnagyobb hiányposztok: S, CB, RT, ILB, OLB, DE

Pickek száma: 7

Draft pick: Kör 1 (5), Kör 2 (38), Kör 3 (69), Kör 4 (105), Kör 5 (141), Kör 6 (182), Kör 7 (222)

A Draft előtt a linebacker poszt jelenti a Redskins legnagyobb hiányposztját így nagy valószínűség szerint erre a posztra fognak választani az első körben.

Mivel az ötödik pick jogát birtokolják így azonban elképzelhető, hogy mégsem a legnagyobb hiányposztjukkal kezdenek majd hanem behúzzák a helyen elérhető legjobb játékost vagy egy nagyon jó ajánlat esetén hátrébb tradelik magukat (például ha valaki feljönne Marcus Mariota-ért).

A szabadügynökpiachoz hasonlóan a Drafton is a védelem megerősítése lesz a fő feladatuk így outside és inside linebacker érkezése kiválasztása sem lenne meglepő. Akár az első két körben is linebackert húzhat a csapat bár a második körben defensive end érkezése sem okozna nagy meglepetést.

A tavalyi szezonban a Redskins rendelkezett az egyik legrosszabb secondaryvel. Ide már szerződtették Brandon Meriweather-t, Ryan Clark-ot, Dashon Goldson-t és Jeron Johnson-t de további érkezők várhatóak a Draftról is.

Legvégül pedig nagyon gyengének tűnnek jobb offensive tackle poszton is de ide csak a késői körökben várható érkező.

Mock draft:

Brian Baldinger: Shane Ray, DE, Missouri

Bucky Brooks: Vic Beasley, OLB, Clemson

Charley Casserly: Randy Gregory, OLB, Nebraska

Charles Davis: Leonard Williams, DE, USC

Daniel Jeremiah: Randy Gregory, OLB, Nebraska

Lance Zierlein: Vic Beasley, OLB, Clemson

Akikkel kapcsolatba lépett a Redskins:

Ellátogatott a csapathoz: Quayshawne Buckley, DT, Idaho, Dante Fowler, Jr., OLB, Florida, R.J. Harris, WR, New Hampshire, Marcus Mariota, QB, Oregon, Leonard Williams, DL, USC

Megfigyelték a Pro Day-en: Connor Halliday, QB, Washington State

(nfl.com, Fotó: profootballnetworks.com, blogsohardsports.com, archauthority.com)