Milyen posztra válasszanak a Drafton: Miami Dolphins

A Miami Dolphins csapata a tavalyi szezonban 8-8-as mérleget ért el és ismét lemaradt a rájátszásról. A támadóegység közepesnél jobb teljesítményt nyújtott és elsősorban a passzjátékot kell fejleszteniük. Jobb célpontokra van szüksege Ryan Tannehill-nek és jobban meg kell védeni.

A védelem a közepesnél gyengébben teljesített bár ki kell emelni a jó passz elleni védekezésüket. A futás ellen azonban nagyon rosszul szerepeltek és ebben a kategóriában csak a liga 24. helyén végeztek. Továbbá a kulcsszituációkat kell jobban megoldaniuk mert az ellenfelek rendre pontra tudták váltani a kínálkozó lehetőségeket.

Legnagyobb hiányposztok: WR, G, DT, CB, RB

Pickek száma: 6

Draft pick: Kör 1 (14), Kör 2 (47), Kör 4 (114), Kör 5 (149), Kör 5 (150), Kör 6 (191)

A Dolphins-nak az offseasonban sikerült megszerezni az idei szabadügynökpiac legjobb játékosát Ndamukong Suh-t. A Detroit Lions korábbi defensive tackleje nem volt olcsó de hatalmas erősítést jelent a defense fal számára.

Azonban Suh megszerzésével a defensive line megerősítése még nem ért véget mert a Jared Odrick, Randy Starks defensive tackle páros távozásával mindenképpen szerezniük kell egy játékost a megüresedett posztra. Ez azonban biztosan nem az első körben fog bekövetkezni.

A jól fizetett elkapótól, Mike Wallace-tól (végre) megvált a csapat és megszerezték az ígéretesebb, újonc szerződéssel játszó Kenny Stills-t a New Orleans Saints csapatától. Still jól teljesített az eddigi rövid pályafutása során de további erősítésre lesz szükség ezen a poszton. Minden valószínűség szerint elkapót húznak majd az első körben bár ez nagyban függ attól, hogy ki lesz még elérhető a 14. helyen.

A másik nagy hiányposztot a cornerback poszt jelenti és könnyen elképzelhető, hogy ha kimennek a legjobb elkapók akkor erre a posztra fognak majd választani az első körben. Cortland Finnegan visszavonulásával a csapat rosterén csak Brent Grimes rendelkezik komoly NFL-es rutinnal.

A negyedik legnagyobb hiányposztot a tackle/guard, az ötödiket pedig a linebacker poszt jelenti. Koa Misi és Jelani Jenkins mögött erőtlen a linebacker sor. Tackle/guard posztra is biztosan választanak majd de erre nagy valószínűség szerint csak a késői körökben fog sor kerülni.

Mock draft:

Brian Baldinger: Marcus Peters, CB, Washington

Bucky Brooks: DeVante Parker, WR, Louisville

Charley Casserly: DeVante Parker, WR, Louisville

Charles Davis: La'el Collins, OT, LSU

Daniel Jeremiah: Trae Waynes, CB, Michigan State

Lance Zierlein: Breshad Perriman, WR, UCF

Akikkel kapcsolatba lépett a Dolphins:

Privát edzésen vett részt: Stephone Anthony, ILB, Clemson, Cameron Erving, C, Florida State, R.J. Harris, WR, New Hampshire, Bobby Hart, OL, Florida State, Gerod Holliman, S, Louisville, Gabe Holmes, TE, Purdue, Tre Jackson, G, Florida State, Josh Keyes, OLB, Boston College, Josue Matias, OL, Florida State

Ellátogatott a csapathoz: Vic Beasley, OLB, Sammie Coates, WR, La'el Collins, OT, LSU, Stefon Diggs, WR, Maryland, Phillip Dorsett, WR, Miami, Chris Dunkley, CB, USF, Ereck Flowers, OT, Miami, Melvin Gordon, RB, Wisconsin, Darius Kilgo, DT, Maryland, DeVante Parker, WR, Louisville, Breshad Perriman, WR, UCF, Denzel Perryman, ILB, Miami, Jordan Phillips, DT, Oklahoma, Jean Sifrin, TE, Massachusetts, Lynden Trail, OLB/DE, Norfolk State, Tray Walker, CB, Texas Southern, Ramik Wilson, LB, Georgia

Megfigyelték a Pro Day-en: Tyeler Davison, DT, Fresno State, Wes Saxton, TE, South Alabama

Megfigyelték a Sebior Bowl-on: Zack Hodges, OLB, Harvard

(nfl.com, Fotó: phinphanatic.com, sun-sentinel.com, bleacherreport.com)