Melyik posztokra válasszanak a Drafton: New England Patriots

A New England Patriots szurkolói a Bill Belichick-érában hozzászokhattak, hogy kedvenc csapatuk csak a Draft végén választhat de egész biztosan nem bánják a késői pickeket. Super Bowl győztesként hajnalban az első kör utolsó helyén választhatnak majd de nem okozna nagy meglepetést ha a korábbi évekhez hasonlóan hátrafelé tradelnének és megnövelnék a pickjeik számát.

A Patriots kerete a Super Bowl győzelmük óta alaposan meggyengült ugyanis több kezdőjátékosuk is távozott. Csapatot váltott a cornerback Darrelle Revis, Brandon Browner, a running back Shane Vereen, Stevan Ridley és a szurkolók egyik kedvence a defensive tackle Vince Wilfork is.

Legnagyobb hiányposztok: G, WR, DT, DB, DE

Pickek száma: 9

Draft pick: Kör 1 (32), Kör 2 (64), Kör 3 (96), Kör 3 (97), Kör 4 (101), Kör 4 (131), Kör 6 (178), Kör 7 (219), Kör 7 (253)

A Patriots legnagyobb hiányposztját a a falakban kell keresni. A támadóegység elég gyatrán kezdte a tavalyi szezont majd idővel felvették a ritmust de még mindig rájuk fér az erősítés. Guard poszton várható erősítés mert távozott a korábbi kezdőjátékosuk Dan Connolly (jelenleg szabadügynök, nincs kizárva, hogy a szezon előtt újraszerződtetik). A támadófal megerősítésére az első körben lehet számítani.

A második legnagyobb hiányposztjukat a védőfalban találjuk meg. Wilfork helyettesítése nem lesz egyszerű és a Pats keretében jelenleg Alan Branch a legjobb tackle míg Sealver Siliga sérülésből lábadozik. A sor megerősítése ugyanolyan fontossággal bír mint a támadófal megerősítése így minden azon fog múlni, hogy jobb támadó vagy védőfalember (defensive tackle és defenisve end érkezésére is számítani lehet) lesz elérhető az utolsó helyen.

A Revis - Browner párossal távozott a csapat két kezdő cornerbackje. Az offseasonban szerződtették a Bradley Fletcher, Robert McClain, Chimdi Chekwa cornerback triót de az érkezők nem ugyanazt a színvonalat képviselik. Jelenleg nincs a csapatnak elsőszámú cornerbackje így biztosan kihúznak majd valakit de minderre csak a falak megerősítése után fog sor kerülni.

A Patriots még erősítésre szorul wide receiver és running back poszton is. Vereen és Ridley távozott a csapattól így jelen pillanatban LeGarrette Blount a csapat elsőszámú RB-je. A rosteren összesen 7 futó szerepel így a poszt megerősítése nem élvez elsőbbséget, csak a késői körökben várható érkező. Elkapóposzton is hasonló a helyzet. Nincs elit elkapójuk de összesen 11 receiver szerepel a Pats rosterén. Ide is a késői körökben várható pick.

Mock draft:

Brian Baldinger: Preston Smith, DE, Mississippi State

Bucky Brooks: Cameron Erving, C, Florida State

Charles Davis: Devin Smith, WR, Ohio State

Daniel Jeremiah: Laken Tomlinson, G, Duke

Lance Zierlein: Landon Collins, S, Alabama

Akikkel kapcsolatba lépett a Patriots:

Privát edzésen vett részt: Nelson Agholor, WR, USC, David Andrews, C, Georgia, Jamison Crowder, WR, Duke, Paul Dawson, ILB, TCU, Devin Gardner, QB/WR, Michigan, Eddie Goldman, DL, Florida State, Todd Gurley, RB, Georgia, Ben Heeney, LB, Kansas, Bobby McCain, CB, Memphis, Nick Perry, S, Alabama, Denzel Perryman, LB, Miami, JaCorey Shepherd, CB, Kansas, Trae Waynes, CB, Michigan State, Tyrell Williams, WR Western Oregon, Julian Wilson, CB, Oklahoma

Ellátogatott a csapathoz: Cameron Artis-Payne, RB, Auburn, Mike Davis, RB, South Carolina, Mario Edwards Jr., DL, Florida State, Tre Jackson, G, Florida State, Darius Kilgo, DT, Maryland, Breshad Perriman, WR, Central Florida, Randall Telfer, TE, USC

Megfigyelték a Pro Day-en: Cameron Clear, TE, Texas A&M, Sammie Coates, WR, Auburn, Stefon Diggs, WR, Maryland

Megfigyelték a Combine-on: Clive Walford, TE, Miami (Fla.)

(nfl.com, Fotó: rantsports.com, forums.prosportsdaily.com, itiswhatitis.weei.com)