Danielle Hunter a védőfal szélén vadászik majd

Danielle Hunter_1A harmadik körben a változatosság kedvéért ismét egy védőjátékos lett kiválasztva a Minnesota csapatánál.

Tegnap zajlott a NFL DRAFT harmadik köre is, ahol a Minnesota Vikings is érdekelt volt egy pick-el.

Bár nem tudjuk mi volt előzőleg a célunk, mert kétszer is hátratradeltünk, egyszer a Kansas City, egyszer pedig a Detroit tett nekünk olyan kedvező ajánlatot, hogy Spielman nem utasíthatta vissza. Ezekkel persze szerzett plusz választási jogokat, így végül is mindenki megkapta amit akart.

Mikor végre ránk került a sor kiderült, hogy az LSU DE-jét, Danielle Hunter-t választottuk. Az első három körben kizárólag defense játékos, de három jó defense játékos.

Hunter jó lesz csere szempontból, mert Griffen és Robison mellett egyelőre nem férne be a kezdőbe, bár majd ez eldől. Hunter jamaicai születésű, de 13 éve Texas-ba tették át lakhelyüket. Ott járt középiskolába, ahol főként atletizált.

Az LSU-ra nagyon magasan jegyzett játékosként érkezett. 2013 óta kezdőként szerepelt a Tigers-nél. Nagyon izmos ét atletikus játékos, aki ennek következtében nagyon gyors. Ám ezzel lehet némi gond, mert nem igazán az ösztöneire és a képességeire hallgat. Hosszú keze van, amivel a támadófalembereken gyakran felül tud kerekedni.

Hunter jó játékos lesz, Zimmer keze alatt teljesen kiforrhatnak képességei, a legjobb helyre került.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com