Elkezdődött az OTA

Amikor az OTA (a profi csapatok szervezett edzései, a szezon befejezése után, a hivatalos edzőtáborozás előtt) első napja véget ért, egy nevető Mike Tolbert sétált le az edző pályáról, az egyik kezében a mezével és a sisakkal a másikban.

A mez alatt a fullback egy "Panthers Run the South" feliratú pólót viselt, amelyet tavaly kaptak, miután a Carolina megszerezte a divízió bajnoki címet, egymást követő második alkalommal.

Nem volt olyan csapat, amely valaha is megnyerte egymás után az NFC South divízióját. Most a Panthers arra törekszik, hogy tovább uralja a divíziót, megnyerve háromszor egymás után.

"Mi nem is gondolunk rá. Ez a póló ott volt a szekrényemben, és szükségem volt egy pólóra a mez alá." mondta Tolbert fanyar mosollyal. "Meg akarjuk nyerni, és egyre jobbak akarunk lenni. Ha ezt teszed, a dolgok (mint a divízió cím) gondoskodnak önmagukról."

Az újabb lépés a divízió bajnoki cím megvédésének útján egy párás napon, az edzőpályán, kedden kezdődött, az első OTA edzésen, amely felvezeti a csapat három napos kötelező minicamp-jét, ami június 16-18 között lesz.

"Ez a negyedik szezonom itt, és ez messze a legjobb OTA kezdés, amin valaha is részt vettem." mondta Tolbert. "Mindenki izgatott. Az offense határozottnak tűnik. A defense össze-vissza repkedett, mint mindig. Ez most jó."

A cornerback Josh Norman, aki azt tweetelte hétfőn, hogy úgy érzi magát, mint egy gyerek, aki alig várja a vásárlást egy édességboltban, egyetértett.

"Mindenki jól érezte magát ma - ez volt a legnagyobb dolog." mondta Norman. "Elkezdődött az OTA, és ez volt az első olyan nap, amikor sisakban voltunk."

Bár a contact még nem engedélyezett, a verseny elkezdődött, amikor az offense felállt a defense ellen.

"Itt lenni, egy-az-egy ellen játszani és egymás ellen versenyezni nagyszerű érzés volt." mondta Norman. "Ez munka a számunkra, de ez olyasmi, amit szeretek csinálni. Van egy csomó ilyen ember ebben a csapatban."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: twitter.com