A pénteket az újoncok szerződtetésével töltötte a Rams

A St. Louis Rams vezetősége a pénteki napot az újoncszerződések aláírásával töltötte. Az elsőkörös Todd Gurley négyéves (ötödik éves opcióval), 13.823 millió dolláros szerződést írt alá amely 8.313 millió dollár aláírási bónuszt tartalmaz.

Gurley mellett aláírtak a második körös offensive tackle Rob Havenstein-el, a harmadik körös Sean Mannion-al (irányító) és Jamon Brown-al (offensive tackle), a negyedik körös tackle Andrew Donnal-al, a hatodik körös guard Cody Wichmann-el és a hetedik körös Martin Ifedi-vel (defensive end) és Bryce Hager-el (linebacker). A hatodik körben még kiválasztottak egy wide receiver-t Bud Sasser személyében de tőle szívproblémák miatt pár napja meg kellett válniuk.

A Rams újoncai közül a legnagyobb figyelem természetesen az első kör 10. helyén kiválasztott futót övezi, akit a szakértők Adrian Peterson-hoz hasonló tehetségnek tartanak. A Georgia running backje felépülőben van a tavaly novemberben elszenvedett térdsérüléséből és jelenleg nem tudható, hogy mikor kezdheti meg az edzéseket.

(nfl.com, Fotó: foxsports.com)