Bowers újra Tampában

Mert a holtszezon Da’Quan Bowers nélkül, nem is igazi holtszezon Tampában. Sokaknak okozott csalódást, az egykori második körös játékos. De most újra szerződtetésével sikerült rendesen összezavarni a szurkolókat.

Még a 2011-es drafton, első körös tehetségnek jósolták őt, de térdsérülése miatt a második körig csúszott, ott csapott le rá a Tampa Bay. A sérüléseivel való bajlódáson túl, a pályán nálunk sem sokat tett le az asztalra. A defensive end mindösszesen hét sack-ket volt képes bemutatni 50 mérkőzésen. Mindemellett pedig bőven jutott a holtszezonbeli, fejfogós, megmosolyogtató, olykor pedig elborzasztó történetekből ha róla volt szó.

Bowers szerződése márciusban lejárt csapatunknál, és senki nem kívánta azt meghosszabbítani. Azonban a tegnapi napon mégis újra aláírtak a játékossal, még az edzőtábor kezdete előtt. Sajnos az igazsághoz hozzátartozik, hogy egyik legtisztességesebb teljesítményét defensive tackle-ként mutatta be a tavalyi szezonban, miután szélső védőfalemberként sorozatosan, évről-évre felsült. Most azonban középen nagyon masszív a Bucs felhozatala. És Bowers-nek esélye sem lehet, hogy akár egy percet is játsszon ebben a pozícióban.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com