Panthers Poszt preview: Defensive tackle-k

A Panthers védelme egymás után harmadszor lett TOP10-es 2014-ben, erejük és stabilitásuk a defensive tackle poszton ismét központi szerepet játszott ebben.

A Carolina négy legjobb játékosa ezen a poszton a harmadik egymást követő évben tér vissza a csapathoz - a két 2013-as korai körös draft pick együtt két veteránnal.

Visszatérők

Star Lotulelei

A Panthers 2013-as első körös választása úgy néz ki, hogy talpra áll egy felemás másodéves szezon után, amit pár sérülés tarkított. Kihagyott két meccset boka sérülés miattt, majd kihagyta az NFC Divisional Playoff meccset egy láb sérülés miatt. Visszaszerezte azt a formáját, ami all-rookie kiválasztást eredményezett neki a rájátszásbeli sérülés előtt.

Kawann Short

A Carolina 2013-es második körös választása tovább fejlődött, karrierjének első kilenc kezdő mérkőzésén volt túl a 2014-es szezon második felében. Tovább fejlődött, mint pass rusher, 3,5 sack-et ért el, miután 1,5 sack-ig jutott újoncként. Beleszámolva a rájátszást is, a Panthers 6-1-re hozta azokat a meccseket, amikor Short sack-et szerzett, ebben benne van a tavalyi 5-0 is.

Colin Cole

A 35 éves játékos aláírt egy egyéves szerződést a Panthers csapatával egy héttel a szabad ügynökség kezdete előtt. Fiatalosabb, mint korábban, amikor kihagyta a 2011-es és 2012-es szezont egy jelentős boka sérülés miatt, mielőtt a Carolina leigazolta. 31 meccsen játszott a Panthers-ben, 23 alkalommal kezdőként, 45 tackle-t szerzett.

Dwan Edwards

A 34 éves játékos egy kétéves szerződést írt alá a Panthers csapatával órákkal a szabadügynökpiac nyitása előtt. 13 sack-et szerzett három Carolina-i szezonjában, miután összesen 5,5-t ért el élete első hét NFL szezonja alatt Baltimore-ban és Buffalo-ban. Az elmúlt három szezonban a Carolina többi defensive tackle-je összesen 12,5 sack-et ért el.

Kyle Love

Aláírt a szezon végén, miután mindössze két meccset játszott 2012 óta. Az első három szezonját a New England Patriots-ban játszotta, 41 alapszakasz és hét rájátszás meccsen pályára lépve, beleértve a Super Bowl XLVI-t.

Micanor Regis

13 meccsen szerepelt a Carolina gyakorló csapatában és inaktív volt három meccsen az 53 fős keret tagjaként 2014-ben. Meghívott próbajátékos volt a Carolina rookie minicamp-jén. 11 kg-ot hízott ebben a holtszezonban, a súlya most 150 kg.

Friss igazolás

Chas Alecxih

Aláírt a Panthers csapatával, miután részt vett a csapat rookie minicamp-jén májusban meghívott próbajátékosként. 2012-ben a Miami gyakorló csapatában szerepelt, 2014-ben a San Diego gyakorló csapatában játszott, a 2013-as évet kihagyta. Second-team All-Big East kiválasztás volt Pittsburgh-ben, miután 15,5 yardveszteséges tackle-t és 6,5 sack-et szerzett senior-ként.

Újoncok

Terry Redden

Draftolatlan újonc a Memphis csapatából. ... Segített a Tigers-nek megnyerni az első konferencia címet 1971 óta, valamint a 11. legjobb védelmet elérni 2014-ben. Kezdő volt az utolsó két és fél évben a Memphis-ben, játszott defensive tackle-t és noseguard-ot is.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu