Jameis Winston lesz a Bucs kezdő irányítója

Pénteken bevonultak a játékosok az edzőtáborba, Lovie Smith pedig máris egy meglepő nyilatkozattal kezdte meg a felkészülést.

Mondókáját ugyanis mindjárt azzal nyitotta, hogy bejelentette, Jameis Winston lesz a csapat kezdő irányítója 2015-ben.

“Jameis Winston lesz a kezdő QB. És már holnap meg is teszi az első lépéseket.” – mondta Smith

“Egy csomó dolog közrejátszott ebben a döntésben. Nagyon sok mindent megítéltünk. És úgy érezzük ő az. Azért hoztuk ide, hogy irányító legyen, és úgy érezzük készen áll a következő lépésre. Nem vagyunk még meccsre készek, nem vagyunk még készek a Tennessee-re, nagyon sok pozícióban, de szükségünk van rá, hogy betöltse ezt a pozíciót most. Jó érzéseink vannak vele kapcsolatban.” – tette hozzá Smith

Smith elárulta azt is, hogy a holtszezon egy korábbi pontján tájékoztatták már erről Winstont, azonban a csapat hivatalos depth chart-ot még nem adott ki.

Szerintem alapvetően a döntés nem lepett meg senkit. Hisz ahogy Smith korábban is elmondta, Winstont valóban ezért hozták ide. Nem véletlenül költötték az 1/1-es cetlit a játékosra. Ha pedig Winston kezdő lesz, a Bucs irányítója lesz az egyik legolcsóbb kezdő QB az NFL-ben. Hisz alig keres valamivel többet, mint évi 6 millió dollár. Jelenleg ennél kevesebbet csak Andrew Luck keres. Bár ő hamarosan valószínűleg kap egy nagyon is zsíros szerződést. Valamint Teddy Bridgewater, és Marcus Mariota. De ők is mindketten újonc szerződésüket töltik.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com