Tillman készen áll az első Panthers-es edzőtáborára

A cornerback Charles Tillman úgy érkezett az első edzőtáborába a Carolina Panthers játékosaként, hogy tele volt energiával és tágra nyílt szemekkel ment mindenfelé.

"Ez a 13. (edzőtáborom)." mondta Tillman, aki az elmúlt 12 szezont a Chicago Bears-ben töltötte. "Nagyon izgatott vagyok. Új fiú, új csapat. Ez olyan, mintha újonc lennék megint."

Olyasmi. A Wofford College egy új környezet a veterán defensive back számára. A campus elrendezését meg kell szokni. Ez egy teljesen új rutint.

De Tillman tisztában van vele, mi kell ahhoz, hogy sikeres legyen a táborban, és azon túl. A hátizsákon, amivel érkezett, szerepelt egy Pro Bowl logo, emlékeztetve a hírnevére.

Csak két másik Panthers védő szerepelt a Pro Bowl-on - a linebacker Luke Kuechly és a safety Roman Harper.

"Azt hiszem, nem kell semmit bizonyítani, de ugyanakkor mindig kell valamit bizonyítani." mondta Tillman. "Azt hiszem, a verseny a legjobbat hozza ki mindannyiunkból. Mindig szeretnél jobb lenni, mint a következő srác. Én készen állok elkezdeni ezt a folyamatot."

És izgatott, hogy milyen új védelem jön össze.

"Nincs felső határa annak, hogy milyen jók lehetünk." mondta Tillman. "Örülök, hogy azt akarták, hogy a része legyek ennek a nagyszerű védelemnek."

Tillman repülése Chicago-ból a tábor kezdetére nem úgy alakult, ahogy várták. A repülőgép kényszerleszállást hajtott végre Indianapolis-ban, miután a személyzet felfedezett egy üzemanyag-szivárgást.

Nem pontosan ezt akarod hallani utasként, de Tillman azt mondta, mindenki nyugodt maradt és a gép biztonságosan landolt.

"Mindenki nyugodt volt, úgy gondoltam, ha ők nyugodtak, nekem is annak kell lennem." mondta Tillman. "A legénység pokoli munkát végzett. Nagyon profit. Itt vagyok."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: ift.tt