Vikings Training Camp előzetes - Linebackerek

Training Camp_LB8A sorozat ezen részében jöjjön a front7 második vonala, jöjjenek a linebackerek. Immáron 10. alkalommal fordul elő, hogy Chad Greenway részt vesz a Mankato-ban rendezett Verizon Vikings Training Camp-en. A 32 éves játékos továbbra is elkötelezett csapata mellett, nem tántoríthatja őt le semmi.

A LB szekció viszonylag fiatlanak mondható, hiszen Greenway-en kívül nincs olyan LB a csapatban, aki már betöltötte volna a 26. életévét. Nyugodtan mondhatjuk, hogy viszonylag fiatal a vonalvédők gyülekezete.

Chad az elmúlt 10 esztendőben 124 alkalommal lépett pályára, ebből 123 alkalommal kezdőként. Ez igazán elismerésre méltó teljesítmény. Bár tavaly a teljesítménye kicsit visszaesett bízunk a javulásban és, hogy visszanyeri régi formáját.

A UCLA tesók Anthony Barr és Eric Kendricks ismét összeállnak. Nem egy együttesről van szó, de reméljük az összehangoltság meglesz. Anthony Barr tökéletes játékkal hozta le első szezonját a csapatban, az egyik, ha nem a legjobb LB volt tavaly. Volt számtalan szerelése, sackje és még visszahordott TD-je is. Kisebb sérülés miatt meg kellett műteni, de rendben lesz a TC-re.

A DRAFT második körében társnak megkapta korábbi, egyetemi csapattársát Eric Kendricks-et, aki szintén LB poszton játszik. Versengés nem lesz a két ex-Bruins játékos között, mert még Barr a szélen, Kendrick középen fog játszani.

Jasper Brinkley távozásával megüresedett az MLB (középső linebacker) pozíció, amiért nagy versengés lesz a Camp alatt. A verseny Audie Cole és Eric Kendricks között fog eldőlni, legalábbis jelenleg ilyen találgatások mennek.

Az, hogy Greenway teljesítménye kicsit visszaesett lehetőséget teremthet a titkos fegyvernek tartott Gerald Hodges előtt, aki tavaly nagyon jó teljesítményt nyújtott. Párszor márkezdőként is szerepelt, ráadásul első megmozdulása kezdőként egy 27 yardos interception visszahordás volt a Jets ellen (Geno Smith passzát húzta le). Cole és Greenway mögött ő a harmadik legtapasztaltabb LB a Vikings jelenlegi keretében.

Az nem biztos, hogy Michael Mauti nagyobb szerepet kaphat a special team-nél, vannak nála jobbak a védelembe. A holtidényben jött pár kiegészítő játékos, de mint a gyűjtőnevük is mutatja csak kiegészítők lesznek. Josh Kaddu, Casey Matthews és Brian Peters is nagy valószínűség szerint csak a Camp ideje alatt maradnak a csapatnál.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com