Akeem Spence hónapokra kidőlt

Korábban már beszámoltunk róla, hogy két játékos nem tudta megkezdeni a felkészülést az idei edzőtáborban. Azóta kiderült, hogy a defensive tackle Akeem Spence sérülése súlyosabb, és valószínűleg hónapokig nem is tér vissza.

Spence hátsérülést szenvedett, azt pedig ő maga árulta el a Tampa Bay Times-nak, hogy valószínűleg csak pár hónap múlva láthatja őt a nagyérdemű, méghozzá műtétét követően, mert, hogy arra is szüksége lesz. A játékos egyébként a konditeremben sérült meg ilyen súlyosan, miközben súlyzókat emelgetett.

A játékos jelenleg PUP listán van, a Bucs pedig itt is tarthatná anélkül, hogy helyet foglaljon el a keretben, azonban ez mindenképpen azt jelentené, hogy minimum a hatodik játékhétig nélkülöznie kéne a defensive tackle-t. Bárhogy is döntenek jelenleg a Bucs szerencsésnek mondható ezen pozícióban. Hisz elég nagy a keretmélység. Nemrégiben újra szerződést kapott ugye Da’Quan Bowers. Minőségi játékosokról beszélhetünk Clinton McDonald, és Henry Melton esetében is. Gerald McCoy-ról pedig már nem is beszélve, akinek ugye biztosított a kezdő pozíciója a csapatban.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com