Eagles poszt áttekintő - Nose Tackle

A kezdő poszt várományosa: Bennie Logan

Bennie Logan a sérülés esetét kivéve alighanem kirobbanthatatlan lesz a kezdőből. A tavalyi szezonban végképp megszilárdította a helyét a védőfal centrumában, és kulcsszerepe volt abban, hogy a védőfal a védelem legjobban teljesítő egysége volt. Sikerült előre lépnie a futás elleni védekezés terén, és jelenleg a védelem egyik legalulértékeltebb tagja. Előtte az a feladat áll, hogy folytassa a fejlődést, és ha lehet, az irányítóra is nagyobb veszélyt tudjon jelenteni, mint korábban.

Aki a kezdőbe kerülésért küzd: Beau Allen

Tavaly 7. körös újoncként is viszonylag magabiztosan került be az 53-as keretbe, és a védőfalban a szezonban is rendszeresen pályára került, elsősorban Logan tehermentesítőjeként. Meg lehettek elégedve vele a vezetők is, hiszen a holtszezonban nem is érkezett a posztjára rivális játékos. Így erősen valószínű, hogy a szűk keretbe kerülés idén sem lesz gond számára. Másodévesként az idei edzőtábor nagyon fontos lesz neki, mivel már nem az az újonc, akinek tavaly be kell illeszkednie és megküzdeni a sok újdonsággal. Idén már teljes egészében arra koncentrálhat, hogy fejlődjön, és több játékidőt harcoljon ki. Így rövidesen el fog dőlni, hogy megmarad-e az időnkénti kisegítő szerepében vagy előrébb lépve még komolyabb segítséget nyújt a védelemnek.  

Aki a csapatba kerülésért küzd: Wade Keliikipi

Az egykori oregoni játékos tavaly camp bodyként került az edzőtáborba, de kisebb meglepetésre ezzel nem ért véget a karrierje a csapatnál. Mindenképpen láthattak benne fejlődési lehetőséget Kellyék, mert UDFA-ként bekerült a gyakorló csapatba, ahol az egész szezon során végig megőrizte a helyét. Így idén ismét megpróbálhatja beverekedni magát az 53-ba, viszont a realitás számára inkább egy újabb gyakorló csapatban töltendő szezon lehet.

phillyblogbejegyzesbanner.jpg

Forrás:

Philadelphia Eagles Blog

philly.blog.hu