12 év után elhagyja Minnesota-t Cullen Loeffler

Cullen Loeffler_1Pontosabban nem az államot hagyja el, csupán a Vikings talán a fiatalítás jegyében mond le legrégebbi játékosáról.

Igazából a pár napja bejelentett lépésnek nem látom sok értelmét, mint ahogy rengeteg szurkoló sem.

Cullen Loeffler 12 év volt a Vikings ha nem is oszlopos, de mindenféleképpen jelentős alakja. A 2004 óta nálunk játszó long snapper nem azzal tűnt ki, hogy nőket vert vagy ittasan bekábszizva autót vezet. Ő a közösségért tett szolgálataival, emelkedett ki a tömegből.

Loeffler még újonc szabadügynökként került a Vikings látóterébe és végül a keretbe, pont úgy, ahogy mostani utódja, Kevin McDermott.

Számos helyen és féleképpen jótékonykodott, teljesen odatette magát bármiről is volt szó. Mindig ott volt a csapat eseményein.

A pályán is alapember volt. Összesen 171 mérkőzésen lépett pályára és mindössze csak 5 találkozóról hiányzott ezen hosszú időszak alatt. Egy long snappernek nem túl izgalmas az élete a meccseken. Loeffler próbálta azzá tenni és össze is szedett egy elejtett labdát. Igaz ehhez 10 évet kellett várnia, de ő megtette.

Most kicsit szomorúak vagyunk, hogy neki is távoznia kellett az együttestől, de sajnos nem mi vagyunk a GM-ek ott északon.

A továbbiakban az újonc szabadügynökként érkezett Kevin McDermott fogja a labdát hátraadni Walsh-nak és Locke-nak.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com