Edzőtábor 2015: Reid Fragel a right tackle

Friss szerződés ide vagy oda, Gosder Cherilus barátunknak nyoma sincs a kezdőben. A Bengals ellen szinte bizonyosan Reid Fragel fog kikocogni, hogy megmutassa nekünk miért is ő gyakorolt a kezdő csapattal az elmúlt napokban.

De kicsoda Reid Fragel? Ha zavarba jönnétek a kérdés megválaszolását illetően, ne tegyétek! Amikor én próbáltam megválaszolni magamnak ezt a kérdést, bizony csak a számat harapdáltam és valami ismeretlen okból állandóan csak Spongya Bob jutott eszembe. Természetesen azért, mert halvány lövésem sem volt a helyes választ illetően.

Aztán az összes idevágó fórumot igénybe véve vettem a fáradtságot, hogy utánanézzek a srácnak. Munkám olyannyira sikeres volt, hogy sikerült is összekaparnom róla úgy három mondatot.

Fragel tehát az Ohio State Egyetem játékosa volt, mielőtt bekerült az NFL-be. A soros előszezon ellenfelünk választotta őt ki 2013-ban, a 7. körben. Cincinnatiból aztán Clevelandbe majd Atlantába került és mindenhol a gyakorló csapatig jutott. Így aztán statisztikai lapja is olyan szűz, mint Hófehérke a törpékkel való találkozás előtt. Fragel egyébként egy böszme nagy pali. Több mint két méteres magasság párosul valamivel több, mint 140 kilóval. Úgy látszik ez Tampában mostanában már elég is, hogy valaki a kezdőben találja magát.

Mivel a stáb bízik benne, nem tudok mit tenni. Nyelek egy nagyot és árgus szemmel figyelem, milyen fiatal titánt sikerült már megint George Warhop-nak kinevelnie.

Demar Dotson visszatérését egyébként mindenki úgy 6 hétre teszi. Maga a játékos is ezt nyilatkozta:

” Ez nem keresztszalag szakadás és ez jó hír. Féltem, hogy mankó lesz belőle és csak a pálya széléről figyelhetek majd. De egy csomó ember imádkozott és az imák meghallgatást nyertek. Reményeim szerint 6 héten belül vissza tudok térni. Ez a terv. Megkezdjük a rehabot, mint egy őrült, hogy esélyt kapjak a visszatérésre és befejezzem a szezont.”

Néhány hír még a táborból. Robert Herron-ról kiderült, hogy el tudja kapni a labdát. Akár egy kézzel. Ezt Winston passzánál mutatta be és a srác végre mutat némi életjelet. Major Wright is beágyazódott az első keretbe és többek között volt egy szép passz levédekezése Mike Evans ellenében a célterületnél. Aztán elcsente Seth Lobato passzát is. Lobatora nem jártak jó idők, mert Donteea Dye felé irányuló passzát pedig Sterling Moore csente el, megmutatva magát azoknak, akik már el is felejtették, hogy ő is itt van.

Zajlik tehát az élet és jönnek a Tigrisek! Mivel beharangozókkal csak az alapszakasz első fordulójától jelentkezünk, most elégedjetek meg annyival, hogy Tampában a mérkőzést megelőző napokban viharokat jeleznek, azonban a mérkőzés napjára már részben napos idő és 33 Celsius hőmérséklet fog uralkodni. Ne feledjétek! Sport Tv-s közvetítésről van szó! 25-én 02.00-kor élőben a Sport 2, felvételről 17.00-kor ugyancsak a Sport 2 tűzi műsorára a mérkőzést!

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com