A Panthers 75 főre csökkentette a keretét

A cornerback Melvin White és a safety Robert Lester - Panthers játékosok kezdő tapasztalattal - és az elkapó Jarrett Boykin is aközött a hét játékos között van, akikről lemondott a Carolina, 75 fősre csökkentve a keretét.

A csapat a wide receiver Kelvin Benjamin-t, aki térdsérülést szenvedett két héttel ezelőtt és a teljes szezonra kidőlt, a sérült tartalék listára rakta.

A Panthers az utolsó előszezon meccsét játssza csütörtök este a Pittsburgh Steelers ellen, ezután kell csökkenteniük a keretet 53 játékosra, szombaton délután 4-ig, felkészülve az alapszakaszra. 

SÉRÜLT TARTALÉK

POSZT

JÁTÉKOS

ÉV

EGYETEM

WR

Kelvin Benjamin

2

Florida State

ELENGEDETT

POSZT

JÁTÉKOS

ÉV

EGYETEM

WR

Jarrett Boykin

4

Virginia Tech

DT

Kenny Horsley

1

Mesabi Range CC

S

Robert Lester

3

Alabama

WR

De'Andre Presley

1

Appalachian State

ELENGEDETT/SÉRÜLT

POSZT

JÁTÉKOS

ÉV

EGYETEM

OT

Davonte Wallace

1

New Mexico State

CB

Melvin White

3

Louisiana-Lafayette

ELENGEDETT/SÉRÜLT MEGÁLLAPODÁS

POSZT

JÁTÉKOS

ÉV

EGYETEM

DT

Micanor Regis

1

Miami (Fla.)

 

White, valamint az offensive tackle Davonte Wallace sérülés miatt távozik. White combhajlító sérülést szenvedett a pénteki előszezon meccsen, Wallace pedig agyrázkódást szenvedett.

White a Panthers-hez, mint főiskolai szabad ügynök érkezett a 2013-as draft után, az elmúlt két szezonban 30 meccsen játszott, 17 alkalommal kezdőként, 80 tackle-t és három interception-t szerzett. White kezdő volt a tavalyi szezon elején, de az utolsó kilenc meccsen nyolcszor nem lépett pályára. Bene Benwikere lett a kezdő, majd a Panthers leigazolta a veterán cornerback Charles Tillman-t ebben a holtszezonban.

Lester is főiskolai szabad ügynökként érkezett, és jelentős szerepet játszott 2013-ban, 21 tackle-t és három interception-t szerzett, 12 meccsen játszott, négy alkalommal kezdőként. Az előző szezonban azonban Lester hét meccsen szerepelt a gyakorló csapatban, és csak egy meccsen játszott.

Boykin, a Charlotte -i születésű játékos az első három szezonját a Green Bay Packers csapatában töltötte, mielőtt a Panthers csapatához érkezett márciusban. Kilenc elkapással 93 yard-ot szerzett az előszezonban. A Panthers azonban hétfőn egy trade útján megszerezte az elkapó Kevin Norwood-ot, akit 2014-ben a negyedik körben választott ki a Seattle Seahawks.


panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: rantsports.com