Beharangozó: Panthers - Steelers

Az értékelési folyamat az 53 fős keret véglegesítéséig nagyon hosszú. Az edzőtábor és előszezon adott az edzőknek és a front office-nak egy csomó elemezni való videót, és mire a negyedik előszezon szalagra kerül, a legtöbb választás egyértelmű.

De ebben az évben, amikor a csapat a Pittsburgh Steelers ellen játszik a csütörtöki előszezon fináléban a Heinz Field-en, a vezetőedző Ron Rivera elismeri, hogy a döntések nem jönnek olyan könnyen.

"Ez a végső vágás nem nagyon világos." mondta Rivera. "Tényleg meg kell néznünk egy csomó srácot. (Az ügyvezető igazgató) Dave (Gettleman) és én beszéltúnk erről és átestünk egy-két edzésen már, de minden alkalommal valami más. Egy igazán jó, kemény pillantást fogunk vetni ezekre a srácokra. A csütörtök nagyon fontos."

Rivera nem volt hajlandó elárulni, hogy mennyit fognak játszani a kezdők a Steelers ellen. Ettől függetlenül ez nem fog sokáig tartani, mielőtt azok lépnek pályára, akik továbbra is a keretbe kerülésért küzdenek.

"Van néhány igazán jó csata a különböző posztokon, és a srácok harcolnak az utolsó néhány helyért." mondta Rivera.

Hány elkapót fog a Panthers megtartani? Hány linebacker-t vagy futót? A játékosok adják meg a választ ezekre a kérdésekre az elvégzett munka és az egyéni teljesítmények alapján Pittsburgh-ben.

"A számok nincsenek meghatározva a posztokon." mondta Rivera. "Ez is a vita része lesz, ahogy haladunk és kialakítjuk a csapatot. Sok srác megérdemli a lehetőséget, de kifogyunk a helyekből."

Elfogynak e helyek és fogy az idő.

Jobb kihasználni a legtöbb lehetőséget csütörtökön.

"Ez egy most-vagy-soha helyzet több fiatal férfi számára." mondta Rivera, "és remélhetőleg még keményebben odateszik magukat."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu