Törölték Tom Brady eltiltását

Újabb fordulat történt a Deflategate ugyanis pár órája bejelentették, hogy törölték Tom Brady négy mérkőzéses eltiltását. A New England Patriots négyszeres Super Bowl győztes irányítója így pályára léphet a jövő heti Pittsburgh Steelers elleni nyitómérkőzésen.

A felek az utóbbi hetek során nem tudtak megegyezni így bíróság elé került az ügy. A hírek szerint Brady hajlandó lett volna belemenni egy egy mérkőzéses eltiltásba. Ennek feltétele azonban az volt, hogy az eltiltást a nyomozás akadályozása és nem a Deflategate ügybeli bűnössége miatt kapja meg.

Ez azonban nem tetszett az NFL vezetőségének és Richard Berman bíró elé került az ügy. A bíró pedig ma reggel felmentette Brady-t így pont került a hónapok óta húzódó ügy végére. Vagyis ez még nem biztos mert az NFL fellebbezhet az ítélet ellen.

Őszintén szólva az egész ügyet elindító csalás már senkit sem érdekel, hónapok óta csak Brady eltiltásáról szól az egész. A labdák laposak voltak, pár alkalmazottat elmeszeltek és a csapatot megbüntették. Az ügynek csak és kizárólag vesztesei vannak de a legnagyobbat a liga vesztette az egész felhajtáson. Azt pedig, hogy igazságos döntés született az ügy végén azt mindenki maga döntse el.

(nfl.com, Fotó: www.nfl-store.uk)