Az első fordulókat kihagyja az idei Draft legjobb running backje

A héten kiderült, hogy az első fordulókat ki fogja hagyni az idei Draft elsőként kiválasztott running backje Todd Gurley. A St. Louis Rams által kiválasztott játékos keresztszalag sérülése miatt 10 hónapos rehabilitáción van túl és a hírek szerint nem fog pályára lépni az alapszakasz első három hetében.

Az NFL Media munkatársának Ian Rapoport-nak az értesülései szerint a vezetőség semmit sem akar kockáztatni vele kapcsolatban. A Rams teljességgel érthető módon meg akar óvni a játékosát és csak teljesen egészséges állapotban akarják majd pályára küldeni.

A running back edzéseit fokozatosan akarja kibővíteni a Rams edzői stábja. Kedden pihetették és tegnap pályára küldték pár gyakorlat erejéig. A mai napi edzésprogramját a tegnapi edzés határozza meg. Pénteken tovább bővítik a gyakorlatokat és a hét végére pontosan kiderül, hogy milyen állapotban van a játékosuk. Legalábbis ezt tervezi a csapat vezetőedzője Jeff Fisher.

Annyi viszont 100%-ig biztos, hogy Gurley ki fogja hagynia a Seattle Seahawks elleni szezonnyitót. Ezt Fisher már múlt hét szombaton bejelentette.

"Határozottan kimondhatom azt szeretném, hogy pályára lépjen de tudom, hogy hosszú út áll még előttünk. Türelmesnek kell lenned és majd eljön a megfelelő idő. Készen áll majd rá." - nyilatkozta Fisher.

(nfl.com, Fotó: thesportsquotient.com, digmo-01.missouri.edu)