Johnny Futball-lázban kezd égni az NFL

Josh McCown sérülése után Johnny Manziel lett a Cleveland Browns kezdő irányítója és a másodéves QB irányításával tegnap este legyőzték a Tennessee Titans csapatát. A győzelemben pedig nagy szerepet játszott Johnny Futball aki rövid pályafutásának legjobb mérkőzését játszotta.

Az persze igaz, hogy nem kell sok mérkőzésből válogatnunk ugyanis Manziel eddigi kétéves pályafutása alatt mindössze 7 mérkőzésen játszott és csak 3 alkalommal volt tagja a kezdőcsapatnak.

Mindezek ellenére tegnap este jól teljesített. 15 passzkísérletéből 8 volt sikeres, 172 passzolt yardot és 2 passzolt touchdownt szerzett. Egyetlen alkalommal sem adta el a labdát. A teljesítményét kicsit beárnyékolja, hogy az első héthez hasonlóan volt két fumbleje de a korábbi mérkőzéssel ellentétben most nem vesztették el a labdát.

Manziel teljesítménye nem volt annyira kiemelkedő de kezdőirányítóként megszerezte az első győzelmét az NFL-ben. A győzelem ellenére azonban nem lehet tudni, hogy mikor lehet újra kezdőjátékos mert (jelen állás szerint) McCown visszatérése után Johnny visszaül majd szépen a padra.

(nfl.com, Fotó: fansided.com)