Több támadójátékost is próbajátékra hívott a Giants

A New York Giants a mai napra több neves támadójátékost is próbajátékra hívott. A csapat edzőpályáján gyakorol a New England Patriots és a Denver Broncos korábbi elkapója Wes Welker és a korábbi elsőkörös pickjük Hakeem Nicks is.

A problémák miatt elkapó szerződtetésére már korábban is számítani lehetett. Victor Cruz sérüléssel bajlódik és Preston Parker-t elküldték a múlt hét folyamán.

Odell Beckham kirobbanthatatlan a kezdőből de Rueben Randle nem tűnik stabil másodhegedűsnek míg Dwayne Harris szerepkörének kibővítése nem járt sikerrel a Redskins ellen.

A legegyszerűbb lépés a 2009-es elsőkörös pickjük visszahozatala lenne. Öt szezon alatt 4.622 elkapott yardot szerzett a Giants játékosaként de az újonc szerződése lejárta után nem tartottak igényt a további szolgálataira. Az elmúlt évben a Colts és a Titans csapatánál próbált szerencsét de már meg sem tudta közelíteni régi önmagát.

A 34 éves Welker már sokkal rizikósabb választásnak tűnik. A Patriots játékosaként egykoron a liga legjobb slot receiverei közé tartozott de a tavalyi szezonja sokat rontott a megítélésén. Eltiltással kezdte az alapszakaszt és agyrázkódással is bajlódott a szezon során. Pályafutásának leggyengébb szezonját futotta a tavalyi évben.

(nfl.com, Fotó: nypost.com)