Davis valószínűleg játszani fog vasárnap

A linebacker Luke Kuechly nem utazik a Panthers csapatával a vasárnapi meccsre, a Tampa Bay Buccaneers otthonába, de a jobb keze úgy néz ki, elég jól lesz az utazáshoz.

Thomas Davis, aki mellizom sérülést szenvedett a 3. héten, és kénytelen volt a pálya széléről Kuechly-vel nézni a meccs végét, gyorsan rendbe jött ahhoz, hogy teljes értékű edzésmunkát végezzen az elmúlt két napban, és valószínűleg játszani fog.

A Panthers-nek szüksége lesz rá, mert Kuechly a harmadik egymást követő meccset hagyja ki agyrázkódás miatt, amit  a szezonnyitón szenvedett.

"Thomas-nak volt pár jó napja - megcsinált minden ismétlést ma - szóval fel van tüzelve és készen áll." mondta a vezetőedző Ron Rivera. "Még két nap és tényleg nagyon jó lesz."

Rivera azt mondta, a Panthers-nek szem előtt kell tartania, hogy milyen védekező helyzetben lesz Davis a pályán, de a Carolina-nak egyértelműen szüksége van a jelenlétére a másik két csapatkapitány hiányzása miatt. Kuechly mellett a defensive end Charles Johnson sem játszik, aki sérült tartalék lett combhajlító sérülés miatt.

Kony Ealy veszi át Johnson helyét bal defensive end-ként, a jobb oldalról érkezve, ahol most Jared Allen játszik. A Panthers egy trade során szerezte meg a veterán pass rusher-t kedden.

A támadó oldalon az első sor mélysége egy kis aggodalomra adhat okot vasárnap, de a falembereknek képesnek kell lenniük arra, hogy blokkoljanak az egészséges futóknak. A running back Jonathan Stewart és a fullback Mike Tolbert teljes értékű edzésmunkát végeztek pénteken, miután kihagyták az előző két napot, és valószínűleg játszanak.

A guard Amini Silatolu, aki az elsőszámú tartalék volt tackle poszton, amíg Daryl Williams felépült a térdsérülésből, bokasérülést szenvedett a csütörtöki edzésen és nem játszik vasárnap. Rivera azt mondta, a guard Chris Scott lesz a tartalék jobb oldali tackle, és a jobb oldali tackle Mike Remmers kerülne át a bal oldalra, ha bármi történne Michael Oher-el.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: standingosports.com