Kickert cserélt a Steelers

Josh Scobee gyenge teljesítménye miatt a Pittsburgh Steelers edzésre hívta Randy Bullock-ot, Kai Forbath-et és Chris Boswell-t. A rúgó két mezőnygólt is elhibázott a csütörtök esti Baltimore Ravens elleni mérkőzésen amivel nagyban hozzájárult a mérkőzés elvesztéséhez.

A Pittsburgh Steelers vezetősége nem okozott meglepetést és tegnap végül elküldték Scobee-t. Helyére a 24 éves Chris Boswell érkezett aki kétéves pályafutása során megfordult a Houston Texans és a New York Giants csapatánál de tétmérkőzésen eddig még nem lépett pályára.

A Steelers-nek az idei szezonban nincs szerencséje a kickereivel. A kezdő rúgójuk Shaun Suisham megsérült az első mérkőzésen (Hall of Fame mérkőzés) majd a helyettesítésére szerződtetett Garrett Hartley ugyancsak sérültlistán végezte.

A két kicker sérülés miatt végül egy hatodik körös Draft pickért cserébe megszerezték a Scobee-t a Jacksonville Jaguars-tól. A rúgó magával hozta a szerződését is amivel 3.425 millió dollárt kereshetett volna az idei szezonban. Az overthecap.com szerint 2.5 millió dollár halott összeg maradt utána.

(nfl.com, Fotó: pittsburghsportingnews.com)