Regular season week 4: Giants 24 Bills 10

Hibákkal és büntetésekkel tarkított mérkőzésen, nagy izgalmak közepette sikerült megverni a Buffalo Bills csapatát. Ez azt jelenti, hogy 2-2-re javítottuk csapatunk mérlegét.

Elsőként essen szó a sárga zászlókról, mindkét csapat rengeteg hibát követett el, szerencsére a Buffalo járt ebben az élen. Rex Ryan együttese 17 büntetésből 135 yardot engedélyezett oda. Ez a franchise történelmének egyik legfegyelmezetlenebb teljesítménye volt. Sajnos az offense-ünk sem úgy működött néha ahogyan kellett, kétszer is előfordult, hogy egy-egy holding után Manning későn indította el a játékot...

Támadóink az első félidőben jól kontrollálták a játékot, a szünet után azonban a Bills védelme felőrölte játékosainkat, a Jennings TD-n kívül másra nem futotta az erőnkből. A döntéshozatal sem volt mindig rendben, a meccs végi interception a szezonunk egyik legbutább hívása volt. A támadófal egyre jobban összeáll, a mérkőzés többségében jól megvédték Manninget és egy-egy szép futást is segíteni tudtak. A második játékrészben bemutatott borzalmat feledtetni kell és többet kell passzolni Beckhamnek. Elkapónk bemutatott volna egy szép játékot, de már az oldalvonal mellett volt mikor bravúrosan egy kézzel húzta le Eli átadását.

A védelem viszont remekelt. Újra egy kiváló futójátékkal rendelkező csapattal találkoztak és ismét kivették a running backeket a játékból. 110%-ot nyújtottak, 10 ponton tartották ezt a Bills offense-t és Tyrod Taylor sem tudott nagyon futni, interceptionjét pedig Kennard bravúros játékának "köszönheti". Egy 4 & goal szituációt is jól sikerült megoldani, szóval elsősorban a defense-nek köszönhetjük a győzelmet. Steve Spagnuolo munkássága eddig pozitív csalódás, gyenge pass rush nélkül is hatékony csapatrészt rakott össze. Nikita Whitlock is említést érdemel, aki mindhárom csapatrészben aktív, Taylort pedig sackelni is tudta. Megtartása eddig jó lépésnek tűnik.

Nem volt szép győzelem, de nagy szükség volt erre a W-re. 2-2-vel állunk, de simán lehetne ez 4-0 is. Ezen már kár keseregni, játékosaink túl tudták tenni magukat a rossz kezdésen és a hibák ellenére sorozatban másodszor is nyerni tudtak. Jövő héten a 49ers következik hazai pályán, majd egy Eagles elleni csoportrangadó lesz a következő állomás. A győzelmekre tehát továbbra is szükség lesz!

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu