Nem csak Walsh mezőnygólja hiányzott a Denver ellen

RegSeason Game4, Vikings-Broncos1A találkozó nem épp úgy kezdődött, mint vártuk. Illetve azt tudtuk, hogy a Denver védelme bivaly, de arra nem számítottunk, hogy mindjárt az első drive-ban sackelik Teddy-t és felőrlik a támadásainkat. Kicsit fel kellett pörögnünk, mert a Denver védelme alaposan nekünk esett.

A támadók szintén. Manning vezetésével jól jöttek előre, de szerencsére a mieink az első támadásukat mezőnygólon tudták tartani, sőt az egész első negyedet lehoztuk 3 bekapott ponttal.

A második negyedben ott volt előttünk, pontosabban Blair Walsh előtt a lehetőség, hogy döntetlenre módosítsa a meccset, de 38 yardról megint hibázott. Szégyen, hogy idén mennyire pontatlan. Ez a Vikings 28 yardosán történt, a Broncos is innen indíthatta támadását. A hazaiak pedig azonnal bosszút álltak, hiszen Ronnie Hillman a teljes védelmünket magamögé utasította és 72 yardos futott TD-t ért el. Erre nem számítottunk, padlót fogott az egész védelem. Sokan már ekkor elkönyvelték a vereséget.

Később McManus mezőnygóljával már 13 ponttal lépett el a hazai csapat. Kicsit elkezdtük az éledezést és a soron következő mezőnygólt már értékesítette a Vikings rúgója.

Sőt a Denver támadását is sikerült magunk javára fordítani, mikor Manning passzát Anthony Barr húzta le és indult meg az endzone felé. Be ugyan nem ért, de igen kecsegetető helyzetbe hozott minket.

Két Wallace elkapás és ebből 1 TD. Így igaz, Wallace megszerezte első TD-jét a Vikings-ban. Ráadásul Teddy is egyenlített a TD-INT passzarányában.

A harmadik negyedben a Manning-Daniels 1 yardos összjátékával megint ellépet az eredményjelzőn, de ami biztató volt, hogy partiban voltunk. Teddy játéka feljavult és a többi támadó is jól játszott.

A meccsen bemutatkozott Stefon Diggs, aki a legtöbb elkapást és legtöbb elkapott yardot jegyezte tőlünk, de Wallace és Thielen is 70 yard fölé értek elkapott yardok tekintetében. Az újonc elkapónak, Diggs-nek kicsit jobban kell majd vigyáznia a labdákra, mert 2 fumble-t is összehozott, de szerencsére még időben visszaszerezte azokat.

A záró negyedben aztán felpörögtek az események. Előbb Peterson futotta meg karrierjének 18. 40+ yardos futott TD-jét. A futócsillag 48 yardos játékával már csak három pont a differencia. Sőt két playel később Smith megszerezte Manning passzát. A remek pozícióból azonban csak az egyenlítést jelentő mezőnygólt tudtuk összehozni.

De a nem várt fordulat sajnos nem jött el, mert McManus győzelmet jelentő mezőnygóljára már nem érkezett Vikings válasz, pedig meg volt a lehetőségünk. Sajnos a mindent eldöntő drive-ban nem jöttek a yardok, ráadásul a már 7. bekapott sacknél Teddy elvesztette a labdát, a Broncos pedig megszerezte.

A csapat végül 20:23 -ra elbukta ezt a meccset, szomorú ez annak a tudatában, hogy akár meg is lehetett volna a rossz kezdés ellenére.

Most jön egy hét pihenő, majd a hatodik héten a Kansas City ellen folytatjuk.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com