Rivera nem kér bocsánatot a 4-0 miatt

A Panthers 4-0-al áll és nem érdekli őket, hogy mások mit mondanak róla.

Egyesek azt mondják, a Carolina a legrosszabb veretlen csapat az NFL-ben. Egyesek azt mondják, a győzelmek a gyenge sorsolásnak köszönhetőek.

Amint az várható volt, a vezetőedző Ron Rivera-nak más a véleménye.

"Rendben." mondta Rivera. "Mi voltunk a legrosszabb csapat a rájátszásban tavaly és nyertünk egy rájátszás meccset, majd megszorongattuk a Seattle-t egy kicsit. Ez elég jó érzés. 4-0-al állunk. A sorsolás mondja meg, kikkel játszunk. Nem kérhetsz akárkit, de én biztosan nem fog bocsánatot kérni azért, mert 4-0-al állunk."

Jó dolog egy olyan helyzetben lenni, ahol az emberek vitatkoznak a győzelem minőségéről. Mint ahogy mindenki tudja, a győzelmet soha nem lehet biztosra venni.

A Panthers lesz az első, amely elismeri, hogy a játék még messze van a tökéletestől, de megnyerni négy egymást követő meccset nem kis bravúr.

"Nehéz nyerni ebben a ligában." mondta a tight end Greg Olsen. "Nem érdekel, hogy kivel játszol. Mi 4-0-al állunk. Nem fogunk bocsánatot kérni. Az vagy, amit az eredményed mutat."

Olsen tudja jól, hogy a Carolina első négy ellenfelének összesített eredménye 4-12.

"Ha nem vigyázunk, ebből könnyen lehet 4-12. Tehát nem nyertünk semmit." mondta Olsen. "Van még 12 meccs és megpróbáljuk megnyerni őket egymás után."

Érdekes módon, mielőtt Rivera-t megkérdezték edzői pályafutásának legjobb kezdéséről, megkérdezték azt is, hogy ez e a legjobb csapat, amióta Carolina-ban dolgozik.

Azt mondta, ez az. Aztán másképpen fogalmazott.

"Azt hiszem, ez lehet a legjobb csapat. Nem tudom, hogy az e már." mondta Rivera. "Valószínűleg ez a jobb válasz. De ez lehet."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: nflspinzone.com