A Buccaneers elküldte Brindzát és újraszerződtette a régi kickerét

Betelt a pohár a vezetőségnél, és kiadták Kyle Brindza útját. Tegnap este kihagyott két mezőnygólt és egy extra pont kísérletet a Panthers ellen, múlt héten pedig három mezőnygólt, és szintén egy extra pontot puskázott el.

Összességében 12 kísérletből mindösszesen hatot tudott idén berúgni Brindza. Ez egy 50%-os mutató, ami rémesen rossznak számít a rúgók között. Helyzetén pedig az sem dobott nagyot, hogy nyolc extra pont kísérletéből kettőt is kihagyott a játékos.

A Buccaneersnek így szüksége volt egy kickerre és a választásuk korábbi játékosukra Connor Barth.ra esett,

Barth nemrégiben éppen Kyle Brindza ellen nyerte meg a Buccaneers rúgó munkáját, most azonban Brindza elküldése után, ismét Barth juthat szerephez. Hiába szerepelt ugyanis jól az újonc rúgó az előszezon során. Az alapszakaszban mindössze 50%-os mezőnygólpontossággal sikerült dolgoznia. Ez pedig nagyon is tűrhetetlen.

Annak rendje és módja szerint távoznia kellett a hétvége után. A Bucs pedig négy rúgót is hívott próbajátékra. Connor Barth mellett, Randy Bullock, Kai Forbath és Billy Cundiff kaptak még lehetőséget. Ám a választás ismét Barth-ra esett.

Barth is veteránnak mondható már, hét évet töltött ugyanis az NFL-ben. Újoncként Kansas-be került, majd ezt követően 2009 és 2012 között állt a Tampa Bay szolgálatában. Az elmúlt szezont már a Broncos-nál töltötte. Míg idén eddig a pillanatig munka nélkül maradt.

Karrierje során 136 mezőnygólból 116-ot értékesített. Ez a rúgásainak 83%-a. A 40 yardon belüli rúgásokat mindösszesen négy alkalommal puskázta el, pedig 67-szer próbálkozott. Ez a rúgókeringő pedig szerény véleményem szerint megint már csak egy aprócska széljegyzet ahhoz, amit Lovie Smith itt művel, és lassan kezdhet majd csomagolni…

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com