Fejlövéssel szállították kórházba a Rams elkapóját

Tegnap este egy lövöldözés áldozatává vált a St. Louis Rams elkapója Stedman Bailey.

A wide receiver nemrégiben 4 mérkőzéses eltiltást kapott tiltott szerek használata miatt és kényszerszabadsága alatt Miamiban tartózkodik.

Tegnap este néhány családtagjával egy autóban utazott amikor tüzet nyitottak az rájuk. Az elkapót két lövés is eltalálta, ráadásul fejlövésről számolnak be a külföldi médiák. Azt azonban nem lehet tudni, hogy a fejének melyik részét találták el.

A nyilatkozatok és közlemények szerint az elkapó kritikus, de stabil állapotban van és a sérülését nem életveszélyes sérülésnek minősítették. A hírek szerint a reggeli órakban megműtötték az elkapót.

Bailey-nél rosszabbul járt az autót vezető unkatestvére. Miközben a gyermekeit védte több súlyos lövést is kapott, életveszélyes állapotban szállították kórházba.

"Tisztában vagyunk vele, hogy tegnap éjszaka egy incidensben volt érintett Stedman Bailey. Beszéltünk Stedman-el aki jelenleg kórházban van, kritikus de stabil állapotban. Beszerzünk minden információt az esettel kapcsolatban és jelentkezni fogunk ha többet megtudunk a történtekről." - szerepelt a Rams reggeli közleményében.

Bailey-t a 2013-as Draft harmadik körében választotta ki a Rams. Eddigi profi pályafutása során 59 elkapásból, 843 elkapott yardot és 2 elkapott tuchdownt szerzett.

(nfl.com, Fotó: profootballtalk.nbcsports.com, stedmanbailey)