Antonio Brown Vontaze Burfict-ről: "Ez egy idióta"

A Pittsburgh Steelers és a Cincinnati Bengals játékosai sohasem voltak jó viszonyban és ezen nem fog változtatni az idei playoff mérkőzésük sem. Az eddig is rossz viszony főként Antonio Brown és Vontaze Burfict között romlott tovább mert a védő a mérkőzés végén teljesen feleslegesen kiütötte az ellenfelét.

A Steelers receiverét egy magas labda elszalasztása után, a földet érés pillanatában támadta a Bengals védője. Brown védtelen játékosnak minősült és a szabálytalanságra dobott zászlónak fontos szerepe volt a mérkőzés végkimenetele szempontjából is.

A szituációt ismerve nem is kell nagyon belemenni a szabályokba mert ez egyértelműen alattomos megmozdulás volt. Burfict látta, hogy nincs meg az átadás és tulajdonképen sérülést akart okozni amikor megtámadta Brown-t. A mérkőzés után ráadásul a Bengals cornerbackje Adam Jones szimulálással vádolta meg Brown-t de végül bocsánatot kért emiatt miután kiderült, hogy az elkapó nem tud pályára lépni a Broncos elleni Főcsoport elődöntőn.

"Egy kicsit ideges vagyok emiatt de tulajdonképpen semmin se lepődtem meg. Mindig is lesznek srácok akik megpróbálnak majd kivenni a játékból de a dolog semmilyen hatást sem gyakorolhat rám."

"Ez egy idióta. A mérkőzés végi szituációban Burfict és Pacman Jones szabálytalanságai a mérkőzésbe került, az ütközés és a személyi hiba miatt kerültünk olyan pozícióba, hogy tovább jutottunk a következő fordulóba." - nyilatkozta Brown a Dan Patrick Show-ban.

(nfl.com, news.yahoo.com)