Egyre lejjebb csúszik Johnny Manziel

Újabb botrány van kibontakozóban Johnny Manziel körül. A Cleveland Browns irányítója sokadszorra zörrent össze ex-barátnőjével Colleen Crowley-val. A legfrissebb balhé szombat este történt és a Texas-i rendőrség tegnap adott ki róla egy rövid közleményt.

A jelentés szerint Manziel többször is megütötte Crowley-t amikor összevitatkoztak a Dallas-i Zaza Hotelben. Johnny ezt követően hazavitte barátnőjét Fort Worth-be de a hazafelé vezető úton is több alkalommal megütötte. Mikor hazaért Crowley rögtön a szomszédokhoz futott és Johnny gyalog távozott.

Crowley véleménye szerint Manziel viselkedése olyan volt mintha drog hatása alatt állna. Az este későbbi szakaszában viszont egyáltalán nem akart együttműködni a rendőrökkel és nem akarta, hogy fényképeket készítsenek a sérüléseiről. Egyelőre nem történt vádemelés de a rendőrség még vizsgálódik.

Ez már a páros sokadik összeütközése volt és Johnnyt ismerve meglepő lett volna ha nem keveredik újabb balhéba. A pár a hírek szerint szétment de kicsit gyanús Crowley meghátrálása. Ha visszamegy hozzá akkor igazából meg is érdemlik egymást.

Johnny nem lehet túl jó passzban mert nemrég kiderült, hogy március 9.-én, a következő szezon első napján kivágják a Browns-tól. Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy rengeteg mindent tett, sőt inkább keményen megdolgozott a kirúgásáért.

Manziel tehát csapat nélkül fog maradni, megvált tőle az ügynöke és a hírek szerint az áhított Dallas Cowboys sem kér már belőle. Mindemellett Paul Manizel, a játékos édesapjának véleménye szerint ha a fia nem kapja meg a megfelelő segítséget akkor nem fogja megélni a következő születésnapját sem ami idén decemberben lesz.

(nfl.com, Fotó: twitter.com, barstoolsports.com)