A Panthers keserédes távozása

Mi lehetett volna ...A Panthers játékosainak, akik kitakarították a szekrényeiket kedden, biztos lehetsz benne, hogy nehéz volt ezeket a szavakat elmondani.

Fenébe, ez volt az első gondolat, ami átsuhant a tight end Greg Olsen fején, amikor a csapat buszával hazaérkeztek a Super Bowl után hétfőn este."A megérkezés keserédes volt." mondta Olsen.

"A szurkolók támogatása bámulatos volt egész évben. Annak ellenére, hogy kikaptunk, vették a fáradtságot, hogy kijöjjenek egy hideg éjszakán. Ugyanakkor, csak arra tudsz gondolni, mi lett volna, ha - ha az az elkapás, néhány dolog másképpen alakult volna. Ez egy keserédes pillanat."

A távozás napja keserédes volt a maga módján. Ez az egyik utolsó nap a csapattársakkal; esélyt, hogy aláírják a mezeket, ami egy életre szóló emlék lesz a példátlan 17-2-es szezon után.

De a második vereség keserűsége miatt - a 24-10-es vereség a Denver Broncos csapatától az 50. Super Bowl-on - a keserű íz megmarad.

"Ez kemény. Ezt nehéz lesz lenyelni." mondta a center Ryan Kalil. "Büszke vagyok arra, ahogy a srácok harcoltak egész évben, de csalódott vagyok amiatt, ahogy a dolgok alakultak."

"Nagyon csalódottak vagyunk. Nem így képzeltük el a meccset. Visszanéztem, és még rosszabbul érzem magam, miután visszanéztem. Az akaratukkal megfojtottak minket, és nem tudtunk tenni semmit - visszamenni és megnézni a szalagot, látni a játékokat, amik történtek. Ezt nehéz lenyelni." tette hozzá Olsen.

A Panthers-nek kell egy kis szünet. Időre van szükségük, hogy újra összeálljanak, hogy pihenjenek, hogy rendet rakjanak a fejükben. A Super Bowl vereség fájdalma tagadhatatlan, de így van mire büszkének lenni: a 14-0-s kezdés, a harmadik egymást követő divízió bajnoki cím, az NFC bajnoki cím.

"Visszatekintve arra, amit együtt elértünk," mondta a wide receiver Jerricho Cotchery, "ez valami olyasmi, amire mindannyian emlékezni fogunk."

Van egy csomó emlék és egy csomó várt dolog is. A 2015-ös Panthers közel volt a végső sikerhez. A 2016-os Panthers, a csoport, amely a kellő időben össze fog állni, még jobb lesz, és készen áll majd arra, hogy újra megpróbálja.

"A jövő fényesnek tűnik." mondta Olsen. "Elég sokan jönnek vissza - nincs okunk azt gondolni, hogy nem lehetünk még jobbak jövőre." 

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu