A Buffalo Bills szerződtette Rob Gronkowski öccsét

A New England Patriots tight endjének, Rob Gronkowski-nak a legfiatalabb testvére indult az idei Draft-on de egyetlen csapat sem választotta ki. A Draft végén draftolatlan szabadügynökké vált és azonnal lecsapott rá a Buffalo Bills csapata.

Glenn Gronkowski a Kansas State csapatánál fullback poszton szerepelt és a posztja kihaló félben van az NFL-ben de a szakértők véleménye szerint tökéletes helyre került a fiatal játékos.

Emellett Buffalo-ban született és a csapat szurkolójaként nőtt fel de Rex Ryan-t ismerve nem elképzelhetetlen, hogy szerződtetés legfőbb oka az volt, hogy ezzel is odaszúrjon egy kicsit a New England Patriots csapatának.

"Ott voltunk az összes Bills meccsen, ott ujjongtunk a Bills-ért. Nyilvánvalóan nem voltak olyan jók mint most de ott voltunk és szurkoltunk nekik. Igen, félelmetesen jó lenne ott lenni. De bármelyik csapattal egy álom válna valóra a számomra." - nyilatkozta Gronkowski az idei NFL Scouting Combine-on.

Glenn Gronkowski három szezon alatt a Kansas játékosaként 23 mérkőzésen lépett pályára, 16 futókísérletből 51 futott yardot és 1 touchdownt míg 15 elkapásból 369 yardot és 5 elkapott touchdownt szerzett.

Gronkowski a családjával ünnepelte a szerződtetését

Glenn a család legfiatalabb tagja, négy fiútestvére van. A Pats tight endje messze a legsikeresebb de mindegyik testvére rendelkezik sportmúlttal.

A legidősebb Gordie Jr. baseballozott a Jacksonville Egyetemen és megnyerte a Canadian-American ligát a Worcester Tornadoes játékosként. Chris futballozott a Maryland-i és az Arizona-i Egyetemen. Dan ugyancsak futballozott és a 2009-es Draft hetedik körében ki is választották. A Lions, a Broncos, a Patriots és a Browns csapatának játékosa volt az NFL-ben.

(nfl.com, Fotó: scoooops.com)