A Patriots eltradelte a linebackerét

Tegnap bejelentették, hogy a New England Patriots eltradelte Jon Bostic-ot, a linebacker a Detroit Lions csapatánál folytatja a pályafutását. A védő ára egy kondicionális jövő évi hetedik körös Draft pick volt.

Bostic a tavalyi szezon közben érkezett a Patriotshoz, az ára akkor egy hatodik körös Draft pick volt. A Chicago Bears defense átállt a Vic Fangio által favorizált 3-4-as védekezésre amelynek első lépéseként igyekeztek megszabadulni a sémaidegen játékosoktól.

Bostic tradejeiben nagy szerepet játszik az idén januárban kinevezett Lions general manager Bob Quinn. Quinn a tavalyi szezonban a Patriots Scouting igazgatója volt és támogatta a játékos megszerzését.

Bostic-ot a 2013-as Draft második körében választotta ki a Bears. 141 tacklet, 2 sacket és 1 interceptiont szerzett a csapat játékosaként.

A tavalyi szezonban 11 mérkőzésen lépett pályára a Patriots játékosként és csak a speciális egységben szerzett 2 tacklet tudja felmutatni. Ebből kiindulva a legnagyobb kérdés az, hogy a Lions GM és Jim Caldwell vezetőedző milyen szerepet szán a frissen szerződtetett játékosának.

(nfl.com, Fotó: twitter.com)