Giants roster áttekintő: irányítók

Sok van még az edzőtáborig, majd az előszezon kezdetéig, így bőven van idő az elmélkedésre. Következzen hát egy sorozat melyben áttekintjük a keretben levő játékosokat. Kezdésként jöjjenek a QB-k.

Szerencsére itt van a legegyértelműbb helyzetünk, hiszen Eli Manning személyében megvan a franchise irányítónk, akiben 3-4 év még biztosan benne van. Ben McAdoo érkezése kedvező hatással volt a játékára, touchdownjainak számát növelte, az interceptionökét pedig csökkentette. Izgatottan várhatjuk tehát az idei évet is, hiszen a támadófal is összeállóban van.

Cseréje valószínűleg Ryan Nassib lesz, aki sokat csúszott a 2013-as drafton, hiszen a 2. kör környékére várták, ő azonban még a 4. körben is elérhető volt (egy feltrade árán). Megszerzésével az volt a cél, hogy Manning mögött legyen egy olyan cserénk aki megfelelő értéket képvisel. Szerencsére nem derült ki, hogy valójában mire képes, hiszen nem kellett éles helyzetben a pályára lépnie. Szerződésének utolsó évéhez érkezett, 2017-től valószínűleg olyan helyen próbál szerencsét ahol pályára is kerülhet.

Josh Woodrum személyében volt egy UDFA szerzeményünk, akitől sokat várhatott az edzői stáb, hiszen garantált pénzt is adtunk neki, azonban mégis megváltunk tőle. Ennek az oka pedig nem más mint B.J. Daniels megszerzése. Akárcsak Nassib, ő is 2013 óta van a ligában, megfordult a 49ers-ben, a Seahawks-ban és a Texans-ban is. Két passzkísérlete volt a profik között, abból egyet értékesített. Próbajátékkal került New Yorkba, a célja pedig az lehet, hogy harmadik számú irányítóként kerüljön rosterre. Ehhez esélyt kaphat, hiszen Zach Mettenbergert is megpróbáltuk megszerezni, ami azt vetítheti elő, hogy három QB-val szeretnénk nekivágni 2016-nak.

bejegyzesgiantsbanner.jpg

Forrás:

Magyar New York Giants Blog

giantsfootball.blog.hu