Veterán linebackerrel erősített az Eagles

A Philadelphia Eagles tegnap bejelentette, hogy egyéves szerződést kötött a veterán szabadügynök Stephen Tulloch-al. A linebacker szerződése szerint 3 millió dollárt kereshet az idei szezonban és a kontraktus 1.75 millió dollár garantált keresetet tartalmaz.

Tulloch számára nem lehet rendszeridegen a rendszer mert korábban már hosszú éveken keresztül együtt dolgozott az Eagles új defensive koordinátorával Jim Schwartz-al. A páros három szezonon keresztül a Tennessee Titans és ugyancsak három szezonon keresztül a Detroit Lions-nál is együtt dolgozott.

A jelenleg 31 éves védő jó szezont produkált tavaly de meg kellett műteni az offseasonban így jelen állás szerint Jordan Hicks mögött középső linebacker poszton elsőszámú tartalék lesz. 107 tacklet, 1 sacket és 1 kierőszakolt fumblet szerzett tavaly.

Tulloch igazi tackle gyár volt a Detroit-ban eltöltött évek alatt. Öt szezonból négyszer is átlépte a 100 tacklet az alapszakaszban. Csak a 2014-es szezonban nem sikerült ez a számára amikor az Aaron Rodgers sackelését követő ünneplés során elszakította a keresztszalagját. Pályafutása során 942 tacklet, 14.5 sacket, 2 kierőszakolt fumblet, 5 interceptiont és 1 touchdownt szerzett.

(nfl.com, Fotó: gcobb.com)