Kisebb-nagyobb sérülések a hajnali mérkőzéseken

Hajnalban újabb előszezon mérkőzéseket rendeztek az NFL-ben így a sérülések sem maradhattak el. A megsérült játékosok szerencsére megúszták (relatíve) kisebb sérülésekkel a hajnali találkozókat.

A legnagyobb veszteség a Pittsburgh Steelers defensét érte mert elvesztették az egyik legjobb pass rusherüket. A defensive end Cameron Heyward bokája sérült meg a második negyedben és nem tudta folytatni a mérkőzést.

A stadion elhagyásakor egy rögzítőt viselt a jobb bokáján de a vizsgálatok szerint csak egy rándulásról van szó így a védőfalember bevethető lesz az alapszakasz első mérkőzésén.

A Steelers védelmére rájárt a rúd mert Heyward mellett a safety Jacob Hagen is lábsérülést szenvedett de az offense sem úszta meg a találkozót, a tackle Marcus Gilbert jobb könyöke sérült meg.

A Browns cornerbackje Justin Gilbert a Buccaneers elleni mérkőzés második negyedében a földön maradt majd agyrákódás miatt nem tudta folytatni a találkozót. A védő a csapat két évvel ezelőtti elsőkörös választottja volt de az eddigi profi pályafutása alatt igen gyatrán teljesített így az is elképzelhető, hogy most lépett pályára utoljára a Browns játékosaként.

A Washington Redskins harmadik számú running backje Keith Marshall sem zárt jó napot, könyöksérülés miatt mindössze egyetlen snap után elhagyta a pályát. A tervek szerint a másik tartalék RB Robert Kelley-vel osztozott volna meg a snappeken.

A linebacker Ryan Kerrigan-nek is rövid mérkőzése volt. A Redskins pass rushere egyetlen sorozatot játszott végig majd ágyéksérülés miatt kiszállt a mérkőzésből. Kerrigan és Marshall is MRI vizsgálaton esik át a mai napon.

A Buffalo Bills Bills tartalék tight endje Chris Gragg és safety Jonathan Dowling is keresztszalag sérüléssel zárta a találkozót.

A Panthers támadóegysége sem úszta meg, a guard Andrew Norwell (boka) és Trai Turner (váll) is kiszállt a második félidőben.

A 49ers wide receiverének, Bruce Ellington-nak a combhajlító izma sérült meg míg a running back Carlos Hyde agyrázkódást szenvedett.

nfl.com, Fotó: steelerswire.usatoday.com