A Chiefs egy trade-el megszerezte a 49ers cornerbackjét

A csapatoknak hamarosan 75 fősre kell csökkenteni a keretüket de ez nem akadályozza meg Őket, hogy újabb játékosokat szerezzenek.

A Kansas City Chiefs egy tradeel megszerezte a San Francisco 49ers cornerbackjét Kenneth Acker-t. Az üzlet részleteit nem hozták nyilvánosságra, egy késői körös vagy egy kondícionális picket adhattak érte.

Acker a 2014-es Draft hatodik körös választottja volt és az újonc szezonját lábsérülés miatt ki kellett hagynia. Tavaly egész szezonban egészséges tudott maradni, 15 mérkőzésen lépett pályára, 65 tacklet és 3 interceptiont szerzett.

Az üzletel mindkét fél jól járt mert a 49ers-nél valószínűleg nem játszott volna az idei szezonban míg a Chiefs minden bizonnyal igen olcsón szerzett egy jó játékost az erősítésre szoruló secondaryjébe.

A free safety Husain Abdullah visszavonult, Eric Berry most áll újra edzésbe és a cornerback Sean Smith az Oakland Raiders játékosa lett. Marcus Peters kezdő posztja megkérdőjelezhetetlen így Acker-nek többek között Marcus Cooper-el, Jamell Fleming-el és Phillip Gaines-el kell megküzdenie, hogy minél több lehetőséget kapjon az idei szezonban.

nfl.com, Fotó: twitter.com