A Patriots elküldte Terrance Knighton-t

Pot Roast ismét csapat nélkül maradt. A New England Patriots ma bejelentette, hogy megvált nose tacklejétől Terrance Knighton-tól. A 30 éves játékos csak idén érkezett a csapathoz de a 75 fős keretszűkítés egyik áldozatává vált.

Knighton az előszezon mérkőzéseken egyetlen defensive statisztikát sem tud felmutatni és a hétvégi mérkőzésen egyetlen snap-et sem kapott az edzői stábtól.

Egyfajta trend van kialakulóban Foxborough-ban mert a tavalyi évben is szerződtettek egy nagy nevű veterán játékost (Reggie Wayne elkapó) aki még az alapszakasz kezdete előtt elhagyta a csapatot. A hírek szerint Knighton a rövid Pats-es pályafutása során 650 ezer dollárt keresett.

"Mindig egy kicsit összezavarodsz amikor nem játszol. Felkészültem a játékra de az edzők döntik el, hogy kik fognak játszani. Nem teszek fel kérdéseket, nem magyarázkodok és nem keresek kifogásokat. Megyek átöltözni, felszállok a repülőre és meglátjuk mi következik." - nyilatkozta az elküldött védőfalember.

Knighton-nak nincs szerencséje az utóbbi években. Tavaly még a szabadügynökpiac legjobb játékosai között rangsorolták de csak egyéves, 4 millió dolláros szerződéssel tudta eladni magát a Redskins-nek. A Pats-el is egyéves 4.5 millió dolláros szerződést írt alá de végül csak a pénz töredékét kapta meg.

A védőt a Jacksonville Jaguars választotta ki a 2009-es Draft harmadik körében. Négy évig a Jaguars, két évig a Denver Broncos és a tavalyi szezonban a Redskins játékosa volt. Profi pályafutása során 230 tacklet, 14 sacket, 2 interceptiont és 3 kierőszakolt fumblet szerzett.

nfl.com, Fotó: 247sports.com