A Panthers bejelentette az első keretszűkítést

A Panthers elkezdte a keddi határidőig szükséges keretcsökkentést, elküldték az elkapó Stephen Hill-t, az offensive tackle David Foucault-ot és kilenc másik játékost vasárnap.

A Panthers-nek most 79 játékos van a keretében. Ezt kell csökkenteni 75 főre kedd 16:00 óráig, majd 53-ra szombaton 16:00 óráig (amerikai idő szerint).

Hill, akit a második körben draftolt a New York Jets 2013-ban, a Panthers csapatában szerepelt, mióta a Jets lemondott róla a 2014-es szezon előtt és a Panthers leigazolta a gyakorló csapatba. Hill a teljes 2014-es szezont a gyakorló csapatban töltötte és harcolt a keretbe kerülésért tavaly, amikor súlyos térdsérülést szenvedett az edzőtáborban és a sérült tartalék listára került.

Foucault egy olyan játékos, aki játszott alapszakasz meccset a Panthers csapatában, öt meccsen lépett pályára, ebből egyszer kezdőként újoncként 2014-ben. A Panthers azután igazolta, hogy az 5. helyen draftolták a Canadian Football League draftján, Foucault pedig egy kivételével az összes meccsen tavaly a gyakorlón csapatban szerepelt.

A Panthers emellett kivágta a közelmúltban igazolt offensive tackle Willie Smith-t is.

LB Jared Barber
WR Avius Capers
TE Braxton Deaver
G Reese Dismukes
DT Ray Drew
OT David Foucault
WR Stephen Hill
DE Tom Lally
C Matt Masifilo
WR Miles Shuler
OT Willie Smith

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu