Véget ért a Joey Bosa ügy, aláírt az újonc védő

Az NFL szurkolók egyet értenek a San Diego Chargers szurkolóival, végre véget ért a Joey Bosa saga. Tegnap bejelentették, hogy végre valahára aláírt az idei Draft harmadik választottja.

A defensive end, vagy talán az ügynökének a legnagyobb problémája a felkínált szerződés felépítése volt (és persze a garantált összeg). Azt azonban nem tudni, hogy végre olyan szerződést kaptak aminek tetszett a felépítése vagy a jövőbeli problémák elkerülése végett már Ők is pontot akartak tenni az ügy végére.

Bosa a hírek szerint négyéves, 25.8 millió dolláros újoncszerződést írt alá a Chargers-el. A szerződés 17 millió dollár aláírási bónuszt tartalmaz amely teljes egészében megegyezik a garantált összeggel. Ez a Chargers történetének legmagasabb arányú (veterán és újoncszerződés egyaránt) garantált összege.

"Joey csatlakozásával most a jövőbe tekintünk, amilyen gyorsan lehet fel kell készítenünk a 2016-os szezonra." - szerepelt a Tom Telesco közleményében.

Bosa és képviselői úgy látszik észhez tértek miután elutasították a Chargers múlt heti ajánlatát. Telesco a visszautasítást követően kijelentette, hogy innentől kezdve csökkenteni fognak az ajánlatukon mert a további holdout miatt nem tud megfelelően felkészülni a szezonra és ez befolyásolja majd az idei teljesítményét.

A defensive end most csatlakozhat a csapattársaihoz és megkezdheti a felkészülést az idei szezonra. A fő probléma az, hogy rengeteg időt kihagyott, kihagyta az edzőtábort és az első három előszezon mérkőzést. Semmilyen garancia sincs rá, hogy kezdő lesz az alapszakasz elején.

A Pro Football Focus véleménye szerint, optimális esetben így nézne ki a Chargers kezdő defense:

https://pbs.twimg.com/media/ChjA2CIWwAE50tX.jpg

nfl.com, Fotó: bleacherreport.com, twitter.com