Az Oroszlánok lenullázták a Bikákat

Péntek hajnalban játszották le az NFL utolsó előszezon meccsét, ahol mi a Buffalo Bills csapatát fogadtuk. A mérkőzés során a kezdőcsapatból szinte senki sem játszott, így remek lehetőség volt a bizonyításra az 53-as keretbe kerülésért. A szinte újoncokból álló csapatunk végig nagyon dinamikusan, szinte az életéért játszva 31-0-ra nyerte meg a mérkőzést. Mélyedjünk egy kicsit bele:

Offense:

Az irányító kérdések lényegében eldőltek, Orlovsky egy negyedet kapott, Stafford már az első hétre készül, de Rudocknak bizonyítania kellett, hogy a csapatban maradhasson. A rookie QB 24 passzából 14 volt sikeres, ami 173 yardot és 3 TD-t eredményezett. Szép éjszakát csinált a Detroiti fanoknak.

NATE WASHINGTON!  A tegnap meccsen nagy harc ment a 3. futójátékos pozíciójáért is. Washington, rögtön egy 58 yardot TD-vel nyitott ami eldöntötte, hogy övé a pozíció. Elismerően nyilatkoztak róla a csapattársak, nagy jövő áll még előtte.

Amit az elkapó pozíciókat jelenti, itt is már csak az utolsó helyért ment a csata.Jay Lee  Andre Roberts, Jace Billingsley és Quinshad Davis között dőlt el a poszt. Közülök Lee-nek és Billingsley-nek van esélye bekerülni a végső keretbe, de csak egyiküknek sikerülhet. Mindenesetre Billingsley tegnap visszahordóként is kapott lehetőséget, így szerintem ő kapja meg a pozíciót.

Defense:

Tegnap minden összejött a Detroiti defensnek. Négyszer tudták földre vinni az ellenfél irányítóját, rengeteg jó szerelést láthattunk és ami pozitív irányba változott, kevesebb a felesleges büntetés. De ezek közül két játékost érdemes kiemelnünk  Kerry Hydert és Brendon Copelandot (DE mind a kettő). Előbbi 3 sikeres Sacket mutatott be, még Brendon megszerezte első interceptionját.

Nehéz lenne negatív dolgot mondani, reméljük ez a meccs erőt ad és bátorságot a Colts ellen.

Forrás:

Detroit Lions Hungary Club

lionsfan.blog.hu

Fotó: wxyz.com