A Cowboys védője megnyerte a fellebbezést, törölték a 10 mérkőzéses eltiltását

Randy Gregory mégsem 10 mérkőzéses eltiltással kezdi meg az idei alapszakaszt. A Dallas Cowboys defensive endje fellebbezett a korábban kiszabott eltiltás ellen és nyert, a liga eltörölte a tiltott szerek használata miatt kiszabott eltiltást.

Egészen pontosan a védő még mindig eltiltás alatt áll. A korábban kiszabott 4 mérkőzéses, fizetés nélküli eltiltása még életben van így nem léphet pályára az alapszakasz elején. Gregory a korábbi eltiltását is tiltott szerek használata miatt kapta.

Gregory legkorábban az ötödik játékhéten léphet majd pályára és defensenek szüksége is van a védőjére. Finoman szólva sem állnak túl jól de nagy kérdés, hogy milyen formában tér majd vissza Gregory miután kihagyta az edzőtábort.

A 23 éves defensive end idén nyáron önként bevonult a rehabra. A Cowboys az edzőtábor kezdete előtt reserve/did not report listára tette a védőjét aki jelenleg is kezelés alatt áll. A fellebbezés megnyerésével sokat dobott a karrierjén de az igazi siker az lenne ha sikerrel venné a kezelést és már nem kerülne vissza.

nfl.com, Fotó: cbssports.com